ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Φρίκη στη Γαλλία- Βρέθηκαν 5 πτώματα βρεφών σε καταψύκτη!

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα ήρθαν οι αρχές στη Γαλλία όταν ανακάλυψαν τα πτώματα 5 νεογέννητων βρεφών μέσα σε...
καταψύκτη σε ένα σπίτι στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας.

Όπως δήλωσε σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP πηγή προσκείμενη στην υπόθεση ένας άνδρας ειδοποίησε τις αρχές ότι ανακάλυψε το άψυχο σώμα ενός βρέφουςμέσα σε ένα φορητό ψυγείο στο σπίτι όπου διέμενε με τη σύζυγό του στην πόλη Λουσάτ.

Έπειτα από έρευνες της αστυνομίας στην κατοικία του ζεύγους, 4 ακόμα νεκρά βρέφη ανακαλύφθηκαν τοποθετημένα μέσα σε ένα καταψύκτη. Ο άνδρας είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε εάν η σύζυγός του ήταν έγκυος.

Ο 40χρονος άνδρας συνελήφθη από τις αρχές και οδηγήθηκε για ανάκριση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Η 35χρονη γυναίκα προφανώς «γέννησε μέσα στο σπίτι μόνη της», δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας ότι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην πόλη Μπορντόπροκειμένου να υποβληθεί σε γυναικολογικές και ψυχιατρικές εξετάσεις. Η γυναίκα εικάζεται ότι «πάσχει από κάποια ψυχική νόσο», πρόσθεσε η πηγή.

Από τη νεκροψία που θα διεξαχθεί στα 5 βρέφη πρόκειται να διαπιστωθεί εάν αυτά γεννήθηκαν ζωντανά, δήλωσε στο AFP αστυνομική πηγή. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες ηλικίας 13 και 15 ετών.

Akropolipress

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: