ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ελπίδες για επιζώντες στα συντρίμμια του Airbus που συνετρίβη στις Γαλλικές Άλπεις

Την πληροφορία για επιζώντες μετέδωσε η Mirror που επικαλείται τον εισαγγελέα της Μασσαλίας…
Σύμφωνα με τον...
Μπρις Ρομπέν, εντοπίσθηκε κινητικότητα στα συντρίμμια του αεροπλάνου!

Ήδη ομάδες με διασώστες κατευθύνονται στο σημείο του δυστυχήματος. Νωρίτερα ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ είχε δηλώσει ότι λόγω της φύσης του δυστυχήματος δεν αναμένεται να υπάρχουν επιζώντες.

Ο στρατηγός Νταβίντ Γατιέ ο οποίος είναι επικεφαλής των ερευνών δήλωσε: «προτεραιότητά μας είναι να βρεθούν τυχόν επιζώντες! Θα μπορούν να διακρίνουν αν υπάρχει άνθρωπος ο οποίος κινείται στα συντρίμμια».

Ωστόσο «Δεν υπάρχει καμία ελπίδα να βρεθούν επιζώντες», δήλωσε εκπρόσωπος της γαλλικής αστυνομίας και πρόσθεσε: «Δεν χρειάζεται να υπάρξει επιχείρηση διάσωσης. Όλοι είναι νεκροί»

Βρέθηκε το ένα μαύρο κουτί του Airbus που συνετρίβη
Βρέθηκε το ένα από τα μαύρα κουτιά του Airbus Α320 που συνετρίβη στις Αλπεις, σύμφωνα… με πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας El Mundo.

Στο σημείο κάνουν έρευνες 300 πυροσβέστες, 300 στρατιώτες, 10 ελικόπτερα και πολεμικά αεροσκάφη. Ομως το γεγονός ότι αρχίζει να πέφτει ο ήλιος δυσκολεύει τις προσπάθειές τους. Ηδη έχουν εκφραστεί φόβοι για κάποιο ατύχημα αν τα ελικόπτερα συνεχίσουν να πετούν, στο σκοτάδι, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα. 

tromaktiko
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: