ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Βρήκαν τους τρεις υβριστές του Γιακουμάκη- Έφοδοι στα σπίτια τους!!!

Δύο φοιτητές από την Αθήνα, και τη Μυτιλήνη και ένας 50χρονος από τη Θεσσαλονίκη είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι υβριστές του Βαγγέλη Γιακουμάκη σε ηλεκτρονική σελίδα στο Διαδίκτυο.


Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε τους τρεις άνδρες στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ήδη οι αστυνομικοί έχουν κάνει εφόδους στα σπίτια των «διαχειριστών».

Ειδικότερα, οι δύο είναι φοιτητές από Αθήνα, και Μυτιλήνη κι ο τρίτος ένας 50χρονος φερόμενος ως αντιεξουσιαστής οι οποίοι ανήρτησαν στο blog τα υβριστικά σχόλια.

Eξετάζεται από την ΕΛ.Α.Σ τόσο η μεταξύ τους σχέση καθώς και η τυχόν επαφή με τον Βαγγέλη άλλους φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από την έρευνα δεν προκύπτει ότι οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν σχέση με τα Γιάννενα, ωστόσο έχουν κατασχεθεί οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές τους που ερευνώνται και αυτοί θα δείξουν αν υπάρχουν συσχετισμοί.

Πάντως, λίγες ώρες μετά τις επίμαχες δημοσιεύσεις, το blog έπεσε ωστόσο οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχαν προνοήσει και αποθήκευσαν τα ηλεκτρονικά ίχνη.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: