ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Πως να πλύνει ένας αθλητής την φανέλα του – Απίστευτα σεξιστικές οδηγίες σε ετικέτες αθλητικών προϊόντων [εικόνες ]

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ!!!
Μια από τις πιο γνωστές εταιρίες αθλητικών ειδών στην Ινδονησία, που σχεδιάζει και ...
δημιουργεί τις φανέλες για πολλές ομάδες της χώρας, κατάφερε να προκαλέσει έκρηξη αντιδράσεων λόγω των οδηγιών... πλυσίματος που δίνει στους πελάτες της.

Ο λόγος για την εταιρία Salvo, που στην ετικέτα στο εσωτερικό των ρούχων της προέβαλε ένα άκρως σεξιστικό μήνυμα. «Οδηγίες πλυσίματος: Δώστε την φανέλα στην γυναίκα σας. ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ» είναι το μήνυμα που περνάει η εταιρία στους κατόχους των φανελών της.

Το σεξιστικό μήνυμα της Salvo δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας Pusamania Borneo να ανεβάσει φωτογραφία του, στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο δικτύωσης. Αξιο αναφοράς είναι ότι ο συγκεκριμένος παίχτης δεν κατέκρινε το περιεχόμενο της φωτογραφίας, αλλά την δημοσίευσε επειδή την θεώρησε... εξαιρετικά αστεία.

Η εικόνα δεν άργησε να γίνει γνωστή στον χώρο του διαδικτύου, με τα αρνητικά σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο. Η κατασκευάστρια εταιρία δέχτηκε πάρα πολλά παράπονα από χρήστες των social media, ενώ η είδηση δεν άργησε να περάσει τα όρια της Ινδονησίας.

Μετά από αμέτρητες κατηγορίες προς το όνομα της, η Salvo έβγαλε ανακοίνωση η οποία δείχνει εμφανέστατα πως δεν αλλάζει την αρχική της θέση, ούτε μετανιώνει για το σεξιστικό της μήνυμα. «Το μήνυμα είναι απλό. Για να μην πλύνεται την φανέλα από την λάθος πλευρά, θα ήταν καλύτερο να τη δώσετε στη γυναίκα σας που είναι πιο ικανή σε αυτό. Δεν είχαμε πρόθεση να προσβάλουμε τις γυναίκες. Θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στους άνδρες, να μάθουν από αυτές» ήταν το περιεχόμενο της ανακοίνωσης.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό των... επίμαχων φανελών:






iefimerida.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: