ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Δεν πάει ο νους σας πώς θα καθαρίσετε το καμένο σας τηγάνι!

Πόσες φορές ενώ μαγειρεύετε και συγκεκριμένα τηγανίζετε, πατάτες, κρέας ή ψάρι, όταν έρχεται η ώρα του πλυσίματος, σας πιάνει πονοκέφαλος, καθώς υπάρχουν...
καμένα λίπη πάνω στο σκεύος;

Σίγουρα κάθε φορά που τηγανίζετε! Εμείς όμως σας έχουμε κάθε φορά τη λύση. Έτσι και τώρα θα σας λύσουμε τα χέρια αν ακολουθήσετε την συμβουλή μας.

Αρχικά γεμίζουμε το τηγάνι με νερό. Προσθέτουμε ένα φλιτζάνι λευκό ξίδι και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα. Περιμένουμε ένα με δύο λεπτά, αδειάζουμε το τηγάνι και το πλένουμε.

Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε!

mothersblog.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena/941118509255297
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: