ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Γάλλος έκρυψε τη ρωσίδα γυναίκα του σε βαλίτσα

Πολωνοί συνοριοφύλακες έχουν θέσει υπό κράτηση έναν Γάλλο πολίτη που συσκεύασε τη Ρωσίδα σύζυγό του σε μια βαλίτσα, σε μια προσπάθεια να...
την μεταφέρει λαθραία από τα σύνορα της Λευκορωσίας. Υπάλληλοι πάντως σημείωσαν αργότερα, ότι η γυναίκα θα μπορούσε να είχε εισέλθει νόμιμα στην ΕΕ.

Ο άντρας, ο οποίος σύμφωνα με τις αρχές είναι περίπου 60 ετών, ταξίδευε με τρένο από τη Μόσχα στην Νίκαια της Γαλλίας όταν οι συνοριοφύλακες ζήτησαν να ελέγξουν τη βαλίτσα του, στο σιδηροδρομικό σταθμό στο Terespol κοντά στη Λευκορωσία.

Το μέγεθος της βαλίτσας ήταν αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον στους αξιωματικούς, όπως δήλωσε σχετικά και ο εκπρόσωπος των συνοριοφυλάκων, Dariusz Sienicki μιλώντας στο AFP. «Προς μεγάλη τους έκπληξη, βγήκε από τη βαλίτσα μια γυναίκα, γύρω στα 30. Ήταν καλά στην υγεία της και δεν χρειάστηκε ιατρική βοήθεια», τόνισε.

Εντούτοις, σύμφωνα με το Deutche Welle, ο άντρας δε χρειαζόταν να μεταφέρει με αυτό τον τρόπο τη γυναίκα του, γιατί ακόμα και οι πολίτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωση μπορούν να εισέλθουν χωρίς διαβατήριο, αν αποδείξουν ότι είναι νυμφευμένοι με κάποιον πολίτη της Ε.Ε.



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: