ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από την τραγωδία στην Αργεντινή! Η στιγμή της σύγκρουσης των ελικοπτέρων!

Κόβει την ανάσα” το βίντεο από την σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων στην Αργεντινή, από την οποία βρήκαν τραγικό θάνατο 10 άνθρωποι, κατά την διάρκεια...
γυρισμάτων ενός ριάλτι.

Η τραγωδία είχε ως απολογισμός 10 νεκρούς, εκ των οποίων οκτώ Γάλλοι και οι δυο πιλότοι των ελικοπτέρων που συγκρούστηκαν στον αέρα.

Όλα έγιναν στη διάρκεια γυρίσματος ριάλιτι στην Αργεντινή. 
Ανάμεσα στους νεκρούς δυο Ολυμπιονίκες και η μεγαλύτερη ιστιοπλόος που γνώρισε η Γαλλία, με τις εικόνες από το βίντεο ντοκουμέντο να είναι συγκλονιστικές…


Αναζητώντας τα αίτια…
Άγνωστο ακόμη τι προκάλεσε την τραγωδία. Τι οδήγησε τα δυο ελικόπτερα να συγκρουστούν στον αέρα κατά τη διάρκεια του ριάλιτι του TF1, Dropped, τα γυρίσματα του οποίου γίνονταν στην Αργεντινή. Click4more: Ποιοι ήταν οι 3 Γάλλοι αθλητές που σκοτώθηκαν στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Αργεντινή Ο γαλλικός αθλητισμός έχει βυθιστεί στο πένθος. Ανάμεσα στους νεκρούς της τραγωδίας, την πλέον πολύνεκρη στην ιστορία των ριάλιτι επιβίωσης, η 57χρονη ιστιοπλόος Φλοράνς Αρτό, η 25χρονη κολυμβήτρια Καμίλ Μυφά και ο 28χρονος πυγμάχος Αλεξίς Βεστέν.

Οι δυο τελευταίοι ήταν Ολυμπιονίκης. Η Μυφά που κέρδισε τρία μετάλλια στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012 και ο Βεστέν που ήταν χάλκινος Ολυμπιονίκης το 2008 στο Πεκίνο.

Η Φλοράνς Αρτό ήταν μία από τις μεγαλύτερες θαλασσοπόρους στον κόσμο και είχε κατορθώσει να επιβληθεί σε έναν κόσμο που ανδροκρατείται.

Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της “μικρής αρραβωνιαστικιάς του Ατλαντικού” υπήρξε η νίκη της στον Δρόμο του Ρουμιού, το 1990 (διαδρομή Βρετάνη-Γουαδελούπη).

Τα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης είχαν αρχίσει στο τέλος του Φεβρουαρίου στην Ουσουάγια, στο νότιο άκρο της αμερικανικής ηπείρου, στην Παταγονία.

Θα έκανε πρεμιέρα το καλοκαίρι στη γαλλική τηλεόραση και θα είχε θέμα την επιβίωση οκτώ αθλητών στη φύση, σύμφωνα με τον παρουσιαστή της Λουί Μπντέν

makeleio.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: