ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Πικρό και άδοξο τέλος για τον Βαγγέλη…Συλλυπητήρια στην οικογένεια του - H ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης βρέθηκε τυχαία νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής 15 Μαρτίου, από περαστικούς.

Η σορός του εντοπίστηκε

σε βαλτώδη περιοχή κοντά στη λίμνη, μεταξύ του γηπέδου της Ανατολής και του Ιχθυογεννητικού Σταθμού της ΔΕΛΙ (Δημοτική Επιχείρηση Λίμνης Ιωαννίνων).

Στο σημείο που απέχει περίπου ένα χιλιόμετρο από τη Σχολή, περνούσαν συχνά περιπατητές και είναι απορίας άξιο πως δεν είδαν όλο αυτό τον καιρό κάτι.

Εκεί μετά από μαρτυρία τηλεθεάτριας στο « Τούνελ», είχαν επικεντρωθεί και οι έρευνες των Αρχών. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο άτυχος 20χρονος βρέθηκε ακουμπισμένος σε ένα δέντρο με τραύμα στο δεξί χέρι, ενώ αριστερά του ήταν πεσμένο ένα μαχαίρι.

Στον τόπο βρίσκονται οι συγγενείς που ήταν στα Γιάννενα για τις έρευνες, αλλά οι αστυνομικοί δεν τους αφήνουν να πλησιάσουν στο σημείο.

Το πτώμα που ήταν σε προχωρημένη σήψη, αναγνωρίστηκε από τα ρούχα του. Το σκούρο φούτερ με τη λέξη ITALIA, το τζην και τα μαύρα μποτάκια που φορούσε ο φοιτητής την ημέρα που εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου. Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής που θα αποφανθεί για τα αίτια θανάτου, αλλά αναμένεται να φθάσει και δεύτερος σε ρόλο εμπειρογνώμονα, που όρισε η οικογένεια-

Ολόκληρη την ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Σήμερα το πρωί, σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωαννίνων, εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε κατάσταση σήψης. Στο σημείο έχει κληθεί και βρίσκεται ιατροδικαστής. Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη για την ταυτοποίηση των στοιχείων του θανόντα, καθώς και των συνθηκών θανάτου του. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί τη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων».
anikolouli.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: