ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ»

Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο του Α.Σ. Άρη Τάσο Οικονόμου με αφορμή τον εορτασμό των 101 χρόνων του Άρη απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο κ. Ψωμιάδης εκφράζει τη βεβαιότητα του πως ο ιστορικός σύλλογος θα ξεπεράσει σύντομα τα προβλήματα του, τονίζοντας πως ο Άρης είναι «Ιδέα, υπερηφάνεια, είναι η αγάπη των εκατοντάδων χιλιάδων φίλων του σε όλο τον κόσμο, είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, είναι σύνθημα και τρόπος ζωής».  

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
Κύριε Πρόεδρε,
Ο Άρης, ο αθλητικός σύλλογος που τίμησε και τιμά τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα γιορτάζει φέτος τα 101 χρόνια της ένδοξης ιστορίας του. Σε μια τέτοια επέτειο δεν υπάρχει χώρος για μεμψιμοιρίες. Τα προβλήματα είναι γνωστά, όμως ο Άρης είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί.
Γιατί πάνω απ’ όλα είναι Ιδέα, είναι υπερηφάνεια, είναι η αγάπη των εκατοντάδων χιλιάδων φίλων του στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, είναι σύνθημα και τρόπος ζωής.
Είμαι βέβαιος πως πολύ σύντομα τα χαμόγελα θα επιστρέψουν. Ο Άρης δεν επαιτεί αλλά απαιτεί το σεβασμό όλων. Τον έχει κερδίσει, μέσα από συνεχείς επιτυχίες, διακρίσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Ο Άρης είναι εδώ.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά, συνεχίστε τον αγώνα τον καλό για να ξαναζήσει αυτή η πόλη και όλη η Ελλάδα ένδοξες στιγμές, όπως ζήσαμε στην Περούτζια, στη Γάνδη, στο Μόναχο, στη Σαραγόσα, στο Τορίνο και στην Προύσα. 
Καλή δύναμη!
Με εκτίμηση, 
Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης
Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: