ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Πασίγνωστος ηθοποιός έφυγε από την Αθήνα κι έγινε εκδότης εφημερίδας στην επαρχία!

Πολλοί είναι εκείνοι που σε κάποια φάση της ζωής τους αποφασίζουν να τ'αλλάξουν όλα.
Να αφήσουν την Αθήνα και να φύγουν για την επαρχία, για μια ζωή με...
λιγότερες έννοιες και άγχος, με διαφορετική ζωή...

Ένας από αυτούς είναι και ο ηθοποιός Μιχάλης Μανιάτης. Καταξιωμένος ήδη, και με συγγραφικά εγχειρήματα, ο γνωστός ηθοποιός πήρε την απόφαση πριν 2 χρόνια να αφήσει την Αθήνα και να μετακομίσει στον νομό Ηλείας.

Ποιο συγκεκριμένα, στο Ματζάκουρα της Ηλείας, που είναι κοντά στο Κατάκολο. Πρόσφατα, άρχισε να δραστηριοποιείται σε άλλο χώρο από εκείνον που τον είχαμε συνηθίσει.

Ο Μιχάλης είναι ο νέος εκδότης της καθημερινής εφημερίδας «Πρώτης», που έχει μεγάλη αναγνωσιμότητα στο νομό.

Ο Μιχάλης Μανιάτης, όπως γράφει το thebest.gr, στο μήνυμα του προς το αναγνωστικό κοινό στο φύλλο της 6ης Μαρτίου της «ΠΡΩΤΗΣ» αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Πιστεύω ότι η εφημερίδα «ΠΡΩΤΗ» είναι το ιδανικό έδαφος για να ριζώσει το μυαλό μου και να αποδώσει νέους καρπούς, η δημιουργικότητα και οι ικανότητες που απέκτησα στην πορεία της ζωής μου να βρουν γόνιμο έδαφος παραγωγής νέων ιδεών, έργων και δράσεων για την κοινωνία μας.

Μια εφημερίδα αυτού του επιπέδου δεν μπορεί παρά να αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα από την οποία, η σύνθεση των πολλαπλών εμπειριών μου, και βασικά με την συνεργασία των υπόλοιπων ικανών στελεχών της εφημερίδας (πολύτιμους συνεργάτες μου από εδώ και μπρός) να αποβεί χρήσιμα δημιουργική για το επόμενο βήμα μας.


Βασική μου δέσμευση προς τους αναγνώστες μας (πολύτιμους φίλους μου τώρα πια) είναι να τους τιμούμε σε καθημερινή βάση, που ήταν και το βασικό αξίωμα των προκατόχων μου.

Εύχομαι να έχουμε πάντα την δύναμη να είμαστε -εφημερίδα και αναγνώστες- ενωμένοι με στόχο να προσφέρουμε όλοι μαζί, πάντα με κριτική ματιά, στην αναβάθμιση της καθημερινότητας μας. Να γίνουμε όλοι «ΠΡΩΤΗ»!».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: