ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΠΑΝΑΞΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ
ΣΑΒΒΑΤΟ 14-3-2015,ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 39-62.


Πρωταθλήτρια παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. στέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του Φ.Ο. Πρωτέα Γρεβενών, αφού στον τελικό της διοργάνωσης κέρδισε την γηπεδούχο ομάδα της Καστοριάς με το επιβλητικό 39-62.

Οι παίκτες του Γιάννη Χασιώτη είχαν τον ελεγχο του αγώνα καθ΄ολη τη διάρκεια του και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο απο τον αντίπαλό τους.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο με επιμέρους σκόρ 2-18 η ομάδα των Γρεβενών έφθασε στο τελικό 39-62, γνωρίζοντας την αποθέωση απο τους 80 περίπου φιλους του Πρωτέα που έδωσαν βροντερό παρόν στο γήπεδο της Καστοριάς.

Οι μικροί του Πρωτέα δεν επηρεάστηκαν απο την παρουσία 500 περίπου φίλων της Καστοριάς και πιάνοντας εξαιρετική απόδοση, πήραν την πολυπόθητη νίκη.
Ετσι ο Πρωτέας Γρεβενών θα εκπροσωπήσει την Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. στα ημιτελικά του Πανεληνίου Πρωταθλήματος Παίδων ,που θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη.


Διαιτητές: Κατωτικίδης-Παπανικολάου
Δεκάλεπτα; 10-15,23-29,37-44,39-62.

Φ.Ο.Πρωτέας Γρεβενών(Χασιώτης): Κλωνάρας 23(3), Μπαρτζώκας 4, Νάσιος, Βαγγέλη, Μαρκόπουλος 24(2), Καραούλας Ν., Φάρρος, Δαδαλής, Λαφτσίδης, Ασλανίδης 4, Πενλίδης 4, Ζήμπρας 3(1).


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: