ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΣΟΚ: Γυναίκα επιτέθηκε σε έγκυο - Της ξερίζωσε το έμβρυο μέσα από την κοιλιά! [βίντεο+φωτο]

Κατηγορία για ανθρωποκτονία αντιμετωπίζει η 34χρονη Dynel Catrece Lane, η οποία συνελήφθη και θα προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου, καθώς φέρεται ότι...
ξερίζωσε ένα έμβρυο από την κοιλιά της μητέρας του, που ήταν 7 μηνών έγκυος. Η 34χρονη ύποπτη είχε βάλει μια μικρή αγγελία...στην οποία ανέφερε ότι πωλούσε μεταχειρισμένα βρεφικά ρουχαλάκια.

Μια 26χρονη έγκυος που είδε την αγγελία, έσπευσε στο σπίτι της γυναίκας όπου δέχτηκε την επίθεση. Η άτυχη γυναίκα χειρουργήθηκε και επέζησε. Αντίθετα το μωρό της δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το έγκλημα, που έχει προκαλέσει σοκ στην Αμερικανική κοινή γνώμη, έγινε στην κωμόπολη Λόνγκμοντ, στα βόρεια του Ντένβερ.

Το αιμόφυρτο θύμα ειδοποίησε τις αρχές και μόλις οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο είδαν τη γυναίκα ξυλοκοπημένη και μαχαιρωμένη στο στομάχι!

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Μάθαμε κατόπιν ότι η γυναίκα ήταν έγκυος και ότι της είχαν αρπάξει το μωρό της. Την μεταφέραμε στο νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε και αναμένεται ότι θα αναρρώσει πλήρως».

Η ύποπτη εντοπίστηκε σε νοσοκομείο όπου είχε πάει μαζί με το νεκρό μωρό! Είχε δηλώσει στην υποδοχή ότι γέννησε στο σπίτι της αλλά το παιδί της δεν επέζησε. Σύμφωνα με την αστυνομία, θύμα και δράστης δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους.





directnews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: