ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Έκοψε φέτες το μόριο του πρώην συζύγου της για να μην τον έχει άλλη!

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κίνα από ένα περιστατικό που σημειώθηκε στην πόλη Foshan.
Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην σύζυγός του...
Fu του ζήτησε να βρεθούν για να συζητήσουν. Ο άτυχος άνδρας, όπως αναφέρει από το κρεβάτι του πόνου, το ζευγάρι είχε συνεχείς καβγάδες και είχαν χωρίσει.

Ωστόσο, η 35χρονη πρώην σύζυγός, ζήτησε από τον επιχειρηματία να βρεθούν στο σπίτι του για να συζητήσουν μια ενδεχόμενη συμφιλίωση και εκείνος δέχθηκε να μιλήσει μαζί της, για χάρη των τριών παιδιών τους.

Όταν το ζευγάρι βρέθηκε στην κουζίνα του σπιτιού του επιχειρηματία όπου εκείνος καθώς ετοίμαζε τσάι εξηγούσε στην 35χρονη γυναίκα ότι δεν γίνεται να είναι πλέον μαζί.

Ωστόσο, η γυναίκα, σε έξαλλη κατάσταση άρπαξε ένα μαχαίρι και αφού του κατέβασε την φόρμα του τζόκινγκ, έκοψε σε φέτες το πέος του φωνάζοντας: «Αφού δεν μπορώ να σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία άλλη».

Ο άνδρας αιμόφυρτος έσκυψε στο πάτωμα, μάζεψε το κομμένο του μόριο και πήγε στο κοντινότερο νοσοκομείο, που απέχει 800 μέτρα από το σπίτι του.

Ο 38χρονος επιχειρηματίας Hong Shih υποβλήθηκε σε τρίωρη επέμβαση συγκόλλησης του πέους του με επιτυχία και τώρα αναρρώνει, ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο τέλος της εβδομάδας.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: