ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΣΥΣΚΕΨΗ Ν.Ε. ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Δ.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη πραγματοποιήθηκε την...
Κυριακή 15/3/14 σύσκεψη στην περιφέρεια με θέμα την υπάρχουσα κατάσταση και τα προβλήματα των νοσοκομείων στη Δ. Μακεδονία.

Από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκαν οι βουλευτές της ΠΕ Κοζάνης Ευγενία Ουζουνίδου και Δημήτριος Δημητριάδης και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Τάσος Πολιτίδης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης κατέθεσε ένα πλήρες σχέδιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, όπως παρουσιάζονται σήμερα, με την υποστελέχωση και τον κίνδυνο κλεισίματος κλινικών, τις υποδομές, και την τραγική κατάσταση στο ΕΚΑΒ.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισήμαναν ότι το σημερινό αδιέξοδο είναι απόρροια των μνημονιακών πολιτικών, ότι η κυβέρνηση θεωρεί την υγεία κοινωνικό αγαθό και ότι θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να αρθεί το σημερινό αδιέξοδο και να αποτραπεί κάθε προσπάθεια που έχει σαν στόχο την υγεία.

Στη σύσκεψη υπήρξε σύμπτωση απόψεων με αυτές της Περιφέρειας και αποφασίστηκε η άμεση κινητοποίηση για την επίλυση των προβλημάτων.

Την Πέμπτη 19/3/14 προγραμματίσθηκε η συνάντηση του Περιφερειάρχη και των βουλευτών της Δ. Μακεδονίας με τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, στον οποίο θα κατατεθούν οι προτάσεις των άμεσων μέτρων για την επίλυση των προβλημάτων στο χώρο της υγείας.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: