ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – Τι έφτασε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. που θα γαληνέψει τη ψυχή του Βαγγέλη;;;

Νέα τροπή αναμένεται να πάρουν τις επόμενες μέρες οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν το Βαγγέλη Γιακουμάκη στην αυτοκτονία αφού οι εισαγγελικές αρχές προσανατολίζονται να...
συνεχίσουν τις έρευνες με στόχο να αποκαλυφθούν ποια είναι τα τέσσερα άτομα- συμφοιτητές του Βαγγέλη- τα οποία με τη βίαιη συμπεριφορά τους, τον οδήγησαν στο τραγικό αυτό τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από αξιόπιστες πηγές, αυτές τις μέρες εξετάζονται τα εξής:

– Αν οι φοιτητές που ασκούσαν πίεση και βία στο Βαγγγέλη Γιακουμάκη, σχετίζονται με αυτούς που έγραψαν απαράδεκτα σχόλια στο διαδίκτυο όταν βρέθηκε νεκρός πλησίον της σχολής.

– Οι αστυνομικές αρχές έχουν στην διάθεσή τους φωτογραφίες των τεσσάρων φοιτητών που είναι στον κύκλο των υπόπτων.

– Αυτοί που έγραψαν σχόλια σε συγκεκριμένο μπλογκ έχουν ταυτοποιηθεί, έχουν σταλεί τα στοιχεία στον εισαγγελέα και αναμένεται να ασκηθούν διώξεις.

– Οι εισαγγελικές πηγές εκτιμούν ότι μπορεί να ασκηθούν δίωξεις στους συμφοιτητές του Βαγγέλη που του ασκούσαν βία- αφού υπάρχουν μαρτυρίες- με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας.

– Μάλιστα, ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός έχει δώσει εντολές στους αρμόδιους εισαγγελείς να συνεχίσουν την έρευνα και να σχηματιστεί το ταχύτερο δυνατόν δικογραφία.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: