ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Απίστευτο περιστατικό σε σχολείο της Κοζάνης - Δασκάλα πέταξε το κολατσιό μαθητή

Ένα απίστευτο περιστατικό σε σχολείο της Κοζάνης έρχεται στο φως, με πρωταγωνίστρια εκπαιδευτικό και μάλιστα την ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού....


Γονέας μαθητή της τρίτης τάξης δημοτικού κατήγγειλε στη διεύθυνση του σχολείου, αλλά και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης ότι η δασκάλα του παιδιού της πέταξε στο πάτωμα το κολατσιό του γιου της... για να παραδειγματίσει τα παιδιά!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την καταγγελία η δασκάλα που υπηρετεί στο εν λόγω σχολείο φέρεται να... πέταξε στο πάτωμα της αίθουσας το κολατσιό ενός «ατίθασου» (σύμφωνα με την ίδια) μαθητή, μπροστά στους συμμαθητές του, προκειμένου να τον... παραδειγματίσει, καθώς ο εν λόγω μαθητής φέρεται να είχε κάνει το ίδιο με τοστ-σάντουιτς άλλου συμμαθητή του!

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον παππού του μαθητή η δασκάλα έβαλε όλα τα παιδιά να βγάλουν μέσα από την τσάντα και να πατήσουν το κολατσιό του μαθητή!

Ο ίδιος, μάλιστα, δηλώνει έξαλλος με τη συμπεριφορά της δασκάλας, σημειώνοντας πως η οικογένεια επιφυλάσσεται να καταθέσει ακόμη και μήνυση, την ερχόμενη Πέμπτη

kozanimedia.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena/941118509255297
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: