ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Τι σχέση μπορεί να έχει το εισόδημα, το χιούμορ και η εξωτερική εμφάνιση του συντρόφου σου με την συχνότητα και ένταση των οργασμών σου;

Μια μελέτη γύρω από το γυναικείο οργασμό βγάζει τα πιο ενδιαφέροντα συμπεράσματα!

Ερευνητές από το...
Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης θέλησαν να μελετήσουν ποιοι παράγοντες επηρεάζουν πιθανώς τη συχνότητα και την ένταση του γυναικείου οργασμού και κατέληξαν σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Η έρευνα υπέδειξε πως η συχνότητα του γυναικείου οργασμού κατά τη σεξουαλική επαφή συσχετίζεται άμεσα με το εισόδημα του συντρόφου , τα επίπεδα αυτοπεποίθησης του συντρόφου αλλά και την εξωτερική εμφάνιση του!

Βέβαια, η ένταση του οργασμού φάνηκε να σχετίζεται περισσότερο με το πόσο ελκύεται η γυναίκα από την εξωτερική εμφάνιση του άντρα, με τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών σε εβδομαδιαία βάση και με τα γενικότερα επίπεδα σεξουαλικής ικανοποίησης της γυναίκας.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι οι κοπέλες ήταν πιο πιθανό να κάνουν την πρώτη κίνηση για να ξεκινήσει η σεξουαλική συνεύρεση, να κάνουν πιο συχνά σεξ και να απολαμβάνουν συχνότερα τον οργασμό εάν ο σύντροφός τους διαθέτει αίσθηση του χιούμορ!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena/941118509255297
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: