ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ένας σκύλος καλούσε σε βοήθεια. Αυτό που βρίσκονταν κάτω από το σώμα του, τους σόκαρε όλους…

Κάθε άνθρωπος είναι ικανός για ηρωικές πράξεις. Αρκεί να βρει το θάρρος και τη δύναμη να τις πραγματοποιήσει. Κι όμως, αν νομίζετε πως μόνοι οι άνθρωποι μπορούν να...
γίνουν ήρωες, κάνετε λάθος. Κάθε ον πάνω στον πλανήτη μπορεί να κάνει κάποια αξιοθαύμαστη πράξη. Είτε είναι γάτα, πουλί ή ακόμη και σκύλος.

Όπως ακριβώς και ο αδέσποτος σκύλος της ιστορίας μας, ο οποίος έγινε ήρωας, προστατεύοντας δέκα νεογέννητα κουτάβια και την εξαντλημένη μητέρα τους. Σήμερα, η τετράποδη οικογένεια χαίρει άκρας υγείας. Κι όλα αυτά, εξαιτίας του σκύλου-σωτήρα, που δίκαια ονομάστηκε “Ήρωας”.

Η Marina Tarashevsce έβλεπε συχνά τον “Ήρωα” στη γειτονιά, συντροφιά με άλλο ένα αδέσποτο σκυλάκι, τη Mona. Όταν η συμπεριφορά του άλλαξε κι έγινε πιο νευρικός και θορυβώδης, η Marina κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη “σύντροφο” του. Πλησιάζοντας τον, είδε κάτι μοναδικό! Ο σκύλος είχε πάρει υπό την προστασία του δέκα νεογέννητα κουταβάκια και τη μαμά τους, τη Mona. Βρισκόταν όλοι σε άθλια κατάσταση, γι’αυτό κι ο “Ήρωας” καλούσε με τον θορυβώδη τρόπο του, σε βοήθεια!

Χάρη στο σωτήριο γαύγισμα του αδέσποτου σκύλου και τη ζεστασιά που παρείχε με το σώμα του στα ανυπεράσπιστα κουτάβια και τη μαμά τους, η οικογένεια σώθηκε! Σήμερα, όλοι μαζί απολαμβάνουν τη φροντίδα και την αγάπη μιας ανάδοχης οικογένειας. Τα βάσανα τους είναι πια μακρινό παρελθόν. Ευτυχώς, που ακόμη και σήμερα υπάρχουν ήρωες. Έστω και τετράποδοι!

Πηγή
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: