ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Άκρως αποκαλυπτικές: Οι στάσεις των παντρεμένων ζευγαριών..

Προειδοποίηση...
Οι παρακάτω στάσεις είναι άκρως επικίνδυνες για όσους/όσες δεν έχουν ακόμα παντρευτεί. Κίνδυνος να το βάλουν στα πόδια.

Ακολουθούν στάσεις άκρως αποκαλυπτικές…


1. Στάση “Με πιάσανε στα πράσα”.


Όταν η γυναίκα μπαίνει ξαφνικά στο δωμάτιο και ο άντρας κλείνει απότομα το λάπτοπ για να μη δει ότι ψάχνει διάφορες στο facebook.

2. Στάση “Τα διεστραμμένα lovebirds”


Είναι όταν ένα ζευγάρι βγαίνει για δείπνο με ένα άλλο ζευγάρι και συνειδητοποιεί ότι τα προβλήματα των άλλων είναι χειρότερα από τα δικά τους. Ο σαδισμός σε όλο του το μεγαλείο. Πιάνονται χέρι-χέρι κάτω από το τραπέζι. Να μην τους δουν και οι άλλοι και κοιτάζονται όλο νόημα.

3.Στάση ” Ο πληγωμένος ιποππόταμος”


Όταν η γυναίκα χρειάζεται βοήθεια για την μετακίνηση επίπλων και φωνάζει εκείνον τον νεαρό με τα θανατηφόρα μάσκουλα.

Ο νεαρός βγάζει το μπλουζάκι του -μην το λερώσει το παιδί- και τη στιγμή που εκείνη τον κοιτάζει με μάτια γουρλωμένα ενώ ένα σαλάκι της ξεφεύγει απο το στόμα, ο σύζυγος λουφάζει στη γωνία του και βλέπει ένα βλέμμα που δεν έχει ματαξαναδεί σε αυτήν.

4. Στάση “Το τράβηγμα της τελευταίας στιγμής”.


Όταν το ζευγάρι μένει επιτέλους μόνο του. Τα πιτσουνάκια ξεκινούν τα πειράγματα, τα φιλάκια και……ξαφνικά μπαίνει ο μπόμπιρας μέσα γιατί κάτι είδε στον ύπνο του και φοβήθηκε ή άκουσε κάποιο θόρυβο κτλ κτλ κτλ, θέλει να κοιμηθεί μαζί τους και θρονιάζεται στη μέση.

5. Στάση “Η επίμονη κατσίκα”


Όταν η γυναίκα βαριέται να τον βλέπει συνέχεια με τα ίδια ρούχα. Δεν αντέχει άλλο και τον σέρνει έστω και με το ζόρι μπας και πάρει κάτι καινούριο και ανανεωθεί. Εκείνο αντιστέκεται σθεναρά όχι όμως για πολύ. Ποιός μπορεί να τα βάλει με την επιμονή μιας γυναίκας άλλωστε!

6. Στάση «Αραχτή και light»
.

Παιδιά στη γιαγιά, check. Σύζυγος για μπάλα με τους φίλους, check. Γυναίκα επιτέλους μόνη, check.

Γεμίζει την μπανιέρα, ένα ποτήρι κρασάκι και απολαμβάνει τη δική της στιγμή γαλήνης και ηρεμίας.

7. Στάση “Σπρώχνω, καθαρίζω, ενοχλώ”


Αράζει ο κύριος για να δει το αγαπημένο του πρόγραμμα. Απλώνει τις ποδάρες του πάνω στο τραπέζι τσιμπολογώντας ταυτόχρονα διάφορα αδιαφορώντας εννοείται για την τύχη από τα σκουπιδάκια και τα ψίχουλα. Και τότε έρχεται ΑΥΤΗ η ενοχλητική να τα μαζέψει.

8. Στάση “Σκουπίστε, τακτοποιήστε, τελειώσατε”


Κάτι στραβά έχει πάει με το πλύσιμο των πιάτων και τον φωνάζει να τη βοηθήσει να τα στεγνώσουν και να τα βάλουν στη θέση τους γιατί μόνη της δεν προλαβαίνει.

9. Στάση ” Η φιδοφωλιά”


Επιτέλους ο σύζυγος έχει μια μέρα να χαλαρώσει. Αμ δε..! Η σύζυγος κανονίζει μια επίσκεψη στο σόι. Η βραδιά καταλήγει με εκείνον να κάθεται να τους ακούει όλους να μιλάνε ακατάπαυστα για πράγματα για τα οποία δεν ξέρει. Το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει και τρόπος διαφυγής!!!

10. Στάση ” Ο τυφλοπόντικας”.


Εκείνη πάει για beaute και ανανέωση. Γυρνάει σπίτι και τον βρίσκει αραχτό. Χαρούμενη του λέει να την κοιτάξει και να της πει αν βλέπει κάποια διαφορά την οποία εννοείται ότι εκείνος δεν παρατήρησε. Σιγά μην της κάνει και κοπλιμέντο. Χα!

11. Στάση “Επιτέλους μόνοι”
.

Παρκάρουν τα παιδιά σε πεθερικά για να περάσουν μια βραδιά οι δυο τους. Επιτέλους θα κοιμηθούν όλη τη νύχτα χωρίς καμία διακοπή!

kolindrosfire
tro-ma-ktiko.blogspot.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: