ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Αυτή είναι η όμορφη κομμώτρια που έχει διχάσει το Ηράκλειο Κρήτης. Δείτε γιατί!

Η ζωή της νεαρής Όλγας έχει δημιουργήσει δυο στρατόπεδα ανάμεσα στους...
πελάτες και τους συγγενείς της, στην κρητική πρωτεύουσα.


Ο λόγος για μία νέα κοπέλα, την Όλγα Καραγιαννάκη, που έκανε το όνειρο της πραγματικότητα, όμως όταν το είδε να … ξεφτιζει, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, απλώς να μεμψιμοιρεί, αλλά άλλαξε εντελώς ρότα στη ζωής της και αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό που πραγματικά της αρέσει και την κάνει να νιώθει καλά.

Η Όλγα κατάφερε τελειώνοντας το λύκειο να περάσει στην Νομική. 
Αποφοίτησε από τη Νομική σχολή στην Κομοτηνή και επέστρεψε στο Ηράκλειο όπου ξεκίνησε να εργάζεται αρχικά ως δόκιμη δικηγόρος. Πολύ σύντομα όμως διαπίστωσε πως το επάγγελμα το οποίο έκανε δεν την γέμιζε και δεν ήταν έτσι όπως το ονειρευόταν…
Χωρίς να το σκεφτεί πολύ έκανε την εγγραφή της σε μία σχολή κομμωτικής μιας και ήξερε καλά πως ήταν κάτι που της άρεσε. Με πολύ κούραση και τρέξιμο για περίπου δύο χρόνια κατάφερε να τελειώσει τη σχολή και παράλληλα συνέχισε να εργάζεται ως δόκιμη δικηγόρος ενώ κατάφερε να πάρει και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Τελειώνοντας όμως την σχολή κομμωτικής δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί και πολύ. Σταμάτησε τα νομικά και έπιασε δουλειά σε ένα κομμωτήριο. «Είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω. Ξυπνάω το πρωί για να έρθω στη δουλειά και είμαι χαρούμενη με αυτό αντίθετα από τη σύντομη θητεία μου στα νομικά. Νομίζω πως αυτό είναι και το ζητούμενο. Να κάνεις αυτό που πραγματικά σε ευχαριστεί και σε γεμίζει και όχι ένα επάγγελμα επειδή σπούδασες το αντικείμενο.» λέει η Όλγα Καραγιαννάκη.
Οι δικοί της άνθρωποι στάθηκαν δίπλα της γιατί γνωρίζουν πως για την Όλγα σημασία έχει να κάνει κάτι που την ευχαριστεί. Βέβαια όταν γνωστοί από την σύντομη θητεία της στα δικαστήρια έμαθαν την απόφαση της δεν είχαν όλοι τις ίδιες αντιδράσεις.

Άλλοι την κατέκριναν που άφησε τη δικηγορία για να πάει ως εργαζόμενη σε κομμωτήριο όμως υπήρχαν και εκείνοι που κατάλαβαν πως για εκείνη σημασία έχει να κάνει κάτι που την ευχαριστεί. Υπήρξαν δε και περιπτώσεις ανθρώπων που είχε γνωρίσει μέσα από την ενασχόληση της στη δικηγορία που βρέθηκαν ως πελάτες στο κομμωτήριο και όταν την αντίκριζαν δεν έκρυβαν την έκπληξη τους…


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: