ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Κρητικοί ανάμεσα σε εκείνους που έβριζαν σε blog τον Βαγγέλη Γιακουμάκη‚

Με τη βοήθεια της Google, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ταυτοποιήσει οκτώ άτομα που θα διωχθούν ποινικά.

H ντροπή της Κρήτης. 


Μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν οι ανεγκέφαλοι “νταήδες” από την Κρήτη που είναι ανάμεσα σε εκείνους που έβριζαν μέσω Βαγγέλη Γιακουμάκη λίγο αφού είχε επιβεβαιωθεί ο θάνατός του.

Όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Κυριακής, όταν σε ένα blog αναρτήθηκαν μηνύματα υβριστικά για τον 20χρονο φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη, που λίγες ώρες πριν είχε βρεθεί νεκρός 800 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή όπου φοιτούσε και κοντά στο σημείο όπου τον είχαν δει για τελευταία φορά το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου.

Γρήγορα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά τις καταγγελίες που δέχτηκε, παρενέβη και στη συνέχεια ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και σχηματίστηκε δικογραφία κατά οκτώ ατόμων, με την κατηγορία της περιύβρισης νεκρού και της διασποράς ρατσιστικών σχολίων.

Με τη βοήθεια της Google, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ταυτοποιήσει τους οκτώ ανεγκέφαλους. 
Το πιο σοκαριστικό είναι πως ορισμένοι από τους κατηγορούμενους είναι από την Κρήτη και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτοί οι Κρητικοί που έβριζαν τον νεκρό Βαγγέλη, να τον γνώριζαν κιόλας!

Η δικογραφία έχει φτάσει ήδη στα χέρια του εισαγγελέα που μετά τις ποινικές διώξεις θα αρχίσει να καλεί τους κατηγορούμενους για καταθέσεις.


newsit.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: