ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Facebook Messenger: Η νέα πλατφόρμα που φιλοξενεί ότι κάνεις στο ίντερνετ

Κατά τη διάρκεια του Facebook F8 Developer conference ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε τεράστιες αλλαγές οι οποίες μετατρέπουν το...
Facebook Messenger σε πλατφόρμα που ανοίγει σε third-party developers. Ο Zuckerberg πατά στα χνάρια των Ασιατών μετατρέποντας το Messenger σε mega-messenger.


Στην ουσία θέλει να κάνει κάτι αντίστοιχο με ασιατικούς γίγαντες όπως LINE και WeChat, που είναι mega-messengers τα οποία συνδυάζουν επικοινωνία, gaming, e-commerce και άλλα πολλά, μέσ σε ένα «κανάλι». Έχει ήδη προσθέσει χαρακτηριστικά όπως video και voice calling, πρόσφατα ανακοίνωσε μεταφορά χρημάτων μέσα από ένα μήνυμα και τώρα γίνεται ανοιχτή πλατφόρμα για εφαρμογές τρίτων.


Ήδη ανακοίνωσε ότι έχουν αναπτυχθεί περισσότερα από 40 νέα add-on apps. Συνεργάστηκε με διάφορες εταιρείες για να φέρει apps όπως Ultratext για text GIFs, Camoji που δημιουργεί μικρά GIFs από την κάμερα του κινητού, προβλέψεις για τον καιρό από το Weather Channel, E-cards από το χιουμοριστικό site Jibjab και άλλα πολλά.


Επιπλέον, η πολύ σημαντική αλλαγή είναι ότι οι εταιρείες μπορούν πλέον να ενσωματώσουν το Facebook Messenger στα websites τους και θα μπορούν να στείλουν στους πελάτες τους επιβεβαιώσεις παραγγελιών, πληροφορίες για την αποστολή μιας παραγγελίας ακόμη και να παρέχουν υποστήριξη πελατών.

Με λίγα λόγια, το Facebook έχει βάλει στόχο να φιλοξενεί και να εξυπηρετεί κάθε ενέργεια που κάνουμε online.

(via)
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: