ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Δε πάμε καλά - Δείτε τι καβάλησε νεαρή Πατρινή νοσηλεύτρια... [photo]

Τον χάρο με τα μάτια της είδε γνωστή Πατρινή - νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» όταν υπέστη...
τροχαίο ατύχημα στην περιμετρική!

Η Μαρία Κεχριμπάρη οδηγούσε το όχημά της, είχε αναπτύξει ταχύτητα στην Περιμετρική οδό της Πάτρας και ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Το οποίο ανετράπη και μάλιστα όπως η ίδια δήλωσε έκανε... δύο τούμπες για να ακινητοποιηθεί με τον «ουρανό» στο έδαφος!

«Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο να γυρίζει, και κατάλαβα ότι ήμουν ζωντανή είπα... εγώ έτσι δεν πεθαίνω» δηλώνει η ίδια.

Οδηγοί άλλων οχημάτων σταμάτησαν για να την βοηθήσουν, εκλήθη η Πυροσβεστική και η Αστυνομία και τελικά μετά από αρκετή προσπάθεια η οδηγός απεγκλωβίστηκε πριν την άφιξη των σωστικών συνεργείων! «Κόντεψα να πιάσω φωτιά και ο κόσμος δεν μπορούσε να με βγάλει από το αυτοκίνητο» συνέχισε η όμορφη νοσηλεύτρια! Τελικά έσπασε το τζάμι του παραθύρου και βγήκε έξω!

Η κυκλοφορία διεκόπη, η ίδια χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά για να συνέλθει από το σοκ! Και ευτυχώς αντιμετώπισε την περιπέτειά της με χιούμορ! «Με έπιασε ένα νευρικό γέλιο και είπα να μην το βάλω κάτω» δήλωσε!

Μάλιστα ανέβηκε πάνω στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο και έβγαλε μία... αναμνηστική φωτογραφία! «Για να θυμάμαι το... κατόρθωμά μου, αλλά και να μεταφέρω το μήνυμα πως όλα διορθώνονται αρκεί να είμαστε καλά»! Αυτό ήταν και το νόημα της κίνησής της!

Πηγή
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: