ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΥΤΟ ζευγάρι της show biz! Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ! (φωτο)

Καμία χειρότερη…. ημέρα πλέον… δεν σκέφτεται για τη ζωή της…. μόνο στο τραγούδι της το συγκεκριμένο μιλάει για χειρότερες ημέρες.
Όλες οι άλλες μέρες της είναι τέλειες γεμάτες έρωτα , χάδια και φιλιά. Ο λόγος για την λαική τραγουδίστρια Έλενα Χατζίδου και τον ερωτά της με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Άρη Σοιλέδη.

Μιλώντας σε συνέντευξη της σε γνωστό περιοδικό η τραγουδίστρια εξομολογείται για την προηγούμενη σχέση της: «Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, δεν είχα λόγο να το κρύψω. Ήταν μια σχέση που είχαν γνωριστεί και οι γονείς μας. Έχει τελειώσει όμως αυτή η σχέση, έχω μιλήσει αρκετά και δεν θέλω να αναφερθώ παραπάνω».

Καινούρια αγάπη και νέο ξεκίνημα για εκείνη. «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσω για αυτό. Είμαι, όμως, πάρα πολύ ευτυχισμένη, γελάω πάρα πολύ, περνάω πάρα πολύ καλά. Γενικά δεν κρύβομαι. Θα μπορούσα να πω ότι “είμαι μόνη μου, δεν τρέχει τίποτα”, αλλά δεν θέλω να πω ψέματα» εξομολογείται χαμογελώντας.

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν τρείς μήνες και η δημοσιοποίηση της σχέσης τους ήρθε από την πλευρά του συντρόφου της. Ο ερωτευμένος Άρης Σοϊλέδης ήταν εκείνος που μέσα από το προφίλ του στο Instagram “μίλησε” πρώτος για την σχέση τους δημοσιεύοντας την φωτογραφία τους ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων.

http://www.makeleio.gr/?p=287087
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena/941118509255297
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: