ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Γιάννενα: ''Μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια'' - Το βίντεο που σκορπά δάκρυα στα social media για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη!

''καλό ταξίδι Βαγγέλη Γιακουμάκη''
Με ένα βίντεο διάρκειας τριών λεπτών και δεκαεπτά δευτερολέπτων, οι φίλοι του Βαγγέλη Γιακουμάκη, λένε με τον δικό τους τρόπο αντίο στον 20χρονο φοιτητή...

Την ώρα που συγγενείς, φίλοι, συμφοιτητές αλλά και απλός κόσμος που παρακολουθούσε με αγωνία τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, περιμένει να μάθει τα αίτια θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι δικοί του άνθρωποι έφτιαξαν και ανέβασαν στο facebook ένα βίντεο, για να πουν το δικό τους τελευταίο αντίο στον 20χρονο φοιτητή.

Το βίντεο έχει τίτλο ''καλό ταξίδι Βαγγέλη Γιακουμάκη'' με τους χρήστες των social media να ζητούν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο από την πρώτη στιγμή,διαπίστωσε πως ο φοιτητής φέρει τραύμα στο δεξί του χέρι, στοιχείο που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο 20χρονος ήταν αριστερόχειρας κάνει τους ειδικούς να θεωρούν πιθανότερο το σενάριο της αυτοχειρίας.

Την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων ωστόσο δυσχεραίνει το γεγονός ότι το πτώμα του νεαρού βρέθηκε 38 ημέρες μετά την εξαφάνισή του, σε βαλτώδη περιοχή και εκτεθειμένο στα καιρικά φαινόμενα, αλλά και τα άγρια ζώα.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης τους τελευταίους μήνες ζούσε έναν εφιάλτη στη Γαλακτοκομική Σχολή όπου φοιτούσε, από ομάδα συμφοιτητών του που τον εκφόβιζαν και τον τρομοκρατούσαν.

newsit.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: