ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Παλάτι του Μπάκιγχαμ: Όλη η αλήθεια πίσω από το βίντεο με το γυμνό άντρα (vid)

Ούτε ακριβώς προϊόν μοντάζ, αλλά ούτε και αληθινό σκάνδαλο! 
Τι όμως ακριβώς συνέβη με τον γυμνό αγαπητικό που κατέβαινε κρεμασμένος από τα σεντόνια


Πρόκειται για το βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου πιο γρήγορα και από τη σκιά του και έγινε viral σε όλο τον κόσμο. Ένας γυμνός άντρας κρέμεται από το παράθυρο του Μπάκιγχαμ, κρατώντας τα σεντόνια και προσπαθεί να διαφύγει σε μια ιστορία που αυτόματα δημιουργεί σενάρια κρυφού έρωτα στα "σπλάχνα" του παλατιού. Πολλοί βιάστηκαν να πουν πως το βίντεο αποτελούσε προϊόν μοντάζ, με διάφορα portal στην Αγγλία να σημειώνουν τα λάθη στην εικόνα και τις διαφορές. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Ο νεαρός κύριος που βλέπετε, έβγαινε όντως από την κάμαρα μιας πριγκίπισσας με την οποία έχει παράνομο δεσμό. Όμως δεν επρόκειτο για την Kate που απιστεί, αλλά την πριγκίπισσα Ελέανορ. Ποια είναι αυτή; Η πρωταγωνίστρια της ολοκαίνουριας σειράς του E! 'The Royals'. Ο τηλεοπτικός σταθμός έστησε ένα ολόκληρο δίκτυο με το οποίο έκανε το αληθοφανές προμόσιον της σειράς. Από ένα online taboid, με τίτλο D-Throned, το οποίο υποτίθεται πως διαρρέει στη δημοσιότητα σκάνδαλα της βασιλικής οικογένειας με αποκορύφωμα το βίντεο αυτό που υποτίθεται πως βιντεοσκόπησαν τυχαία τουρίστριες.

Δείτε το βίντεο που διέρρευσε αρχικά στο διαδίκτυο

Να λοιπόν το νέο βίντεο με τη συνέχεια της εξόδου του αγαπητικού από το δωμάτιο και την πριγκίπισσα να κάθεται στο παράθυρο και να καπνίζει. Πρόκειται για το ιδιοφυές hoax βίντεο, όπως λέγεται αυτού του είδους η προώθηση σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


















Η νέα σειρά με πρωταγωνίστρια την Elizabeth Hurley στο ρόλο της Βασίλισσας της Αγγλίας, σε μια σειρά που εξιστορεί τον έκλυτο βίο των μελών της και τα σκάνδαλα που πρέπει να αντιμετωπίσει μια βασιλική οικογένεια στην βρετανική πραγματικότητα των tabloids.

Δείτε το trailer της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο Μάρτιο:
news247

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: