ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – Η φρικτή στιγμή που το μηχάνημα του γυμναστηρίου τις σπάει και τα δυο της πόδια VIDEO

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε περιέχει μια σκληρή σκηνή, και καλό θα είναι να το ξέρετε. Έχει καταγραφεί η στιγμή που μια γυναίκα ενώ κάνει μια άσκηση...
στα πόδια με κάποιο μηχάνημα, λόγω της πίεσης στα γόνατα της, εκείνα γυρίζουν ανάποδα και συνθλίβονται.

Η γυναίκα έκανε τις συνηθισμένες της ασκήσεις στη λεγόμενη «πρέσα». Είναι καθιστή στο μηχάνημα και σπρώχνει τα κιλά με τα πόδια της. Όταν φτάσει στο τέρμα η άσκηση και τα πόδια είναι εντελώς τεντωμένα, τότε τα επαναφέρει. Με τον τρόπο αυτό γυμνάζει τα κάτω άκρα και τους γλουτούς.

Καθώς κάνει την άσκηση όμως, μάλλον ξεχνιέται, δεν δίνει την δέουσα σημασία, είχε βάλει και πολλά κιλά στο μηχάνημα και όπως είναι τεντωμένα τα πόδια της, τα γόνατα αντί να κλείσουν προς τα πάνω, κλείνουν ανατριχιαστικά προς τα κάτω και σπάνε.

Αμέσως η γυναίκα ξεσπά σε ουρλιαχτά από τον αφόρητο πόνο, ενώ ένας υπεύθυνος από το γυμναστήριο σπεύδει να τη βοηθήσει. Το περιστατικό συνέβη στο Reebok Sports Club του Λονδίνου. Ο διευθυντής του, Will Longhurst, δήλωσε: «δεν είναι ευθύνη του γυμναστηρίου και αυτό φαίνεται και από το βίντεο. Όταν κάποιος χρησιμοποιεί τα μηχανήματα όχι για άσκηση αλλά επίδειξη. Θα γίνει έρευνα για να αποδοθούν ευθύνες, αλλά είναι σύνηθες το φαινόμενο των ανθρώπων που γυμνάζονται απλά και μόνο για να έχουν θεατές.»

invitromagazine.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: