ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Δήμος Γρεβενών: «Λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητα εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου 2015»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 1 Απριλίου 2015 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η καθιερωμένη σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του...
Δήμου Γρεβενών με θέμα: «Λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητα εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου 2015 καθώς και για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων».

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους φορείς για την παρουσία τους και τόνισε ότι κύριο μέλημα όλων πρέπει να είναι η πρόληψη και η έγκαιρη αντιμετώπιση των φαινόμενων του προκύπτουν.

Στόχος της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων και η βέλτιστη δυνατή προετοιμασία όλων για μια ομαλή, αντιπυρική- αντιπλημμυρική περίοδο.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τριγώνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βάιος Κόραβος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. Ανδρέας Παπαζαχαρίας και ο Υποδιοικητής κ. Ιωάννης Ζαψαλής, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών κ. Χρήστος Ζάμπουρας, ο κ. Κωνσταντίνος Στεργιούλας ως εκπρόσωπος του στρατού, ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Γρεβενών κ. Ιωάννης Τότσικας, η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Γρεβενών κ. Αλεξία Παπαθεοδώρου, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, της ΔΕΥΑΓ και της ΔΕΗ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: