ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Σύσκεψη Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας στα Γρεβενα - Αντιπυρική περίοδος 2015

Ο συντονισμός και η συνεργασία των φορέων στην εκτέλεση των έργων και των δράσεων πρόληψης και ετοιμότητας εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της...
συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας που πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε Γρεβενών υπο την Προεδρεία του Αντιπερφερειάρχη Γρεβενών Ευάγγελου Σημανδράκου. Η ανάπτυξη των έργων και των δράσεων Πολιτικής Προστασίας για τη νέα Αντιπυρική περίοδο αποτελούν κύρια προτεραιότητα του μηχανισμού των εμπλεκομένων φορέων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν πέραν των προισταμένων των Τμημάτων Πολιτικής Προστασίας οι Δήμαρχοι της Π.Ε Γρεβενών, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Διοικητές και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας (Πυροσβεστική, Αστυνομία και Στρατός), οι Διευθυντές και Προιστάμενοι των αρμοδίων υπηρεσιών της Περιφέρειας και των Δήμων, εκπρόσωποι του ΕΚΑΒ, του Νοσοκομείου Γρεβενών. Επίσης καθοριστικής σημασίας ήταν η συμμετοχή των προέδρων του Κυνηγετικού Συλλόγου Γρεβενών, του Φυσιολατρικου΄Χιονοδρομικού Συλλόγου, του Χιονοδρομικού Κέντρου, της Λέσχης 4χ4, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών καθώς και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Γρεβενών)

Στη σύσκεψη τέθηκαν σημαντικά ζητήματα λειτουργίας και ασφάλειας ενω έγινε αποτίμηση της αποτελεσματικότητας της συνεργασίας της τρέχουσας περιόδου. Εκτίμηση των συμμετεχόντων είναι πως την τρέχουσα περίοδο υπάρχει υψηλού βαθμού ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κάθε συνθήκης. Ζητούμενο για μια ακόμη φορά αποτελεί η ευασθητοποίηση των πολιτών και η ενημέρωσή τους αφού η πρόληψη κατα κοινή παραδοχή, αποτελεί την καλύτερη και ασφαλέστερη αντιμετώπιση κάθε κινδύνου.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: