ΣΙΝΕ

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

25.000 ευρώ για να χάσει τα περιττά κιλά η Ελενίτσα

– Ούτε το “μαύρο” χρήμα του κυρ-Δημήτρη να ξόδευε η μαντάμ…
Η Ελένη Μενεγάκη μέχρι να επιστρέψει την ημέρα της γιορτής της, 21 Μαΐου, στην εκπομπή της, δεν φροντίζει μόνο τη νεογέννητη κόρη της, αλλά...

έχει επιδοθεί σε ειδικό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής για να μην έχει μείνει ίχνος από την εγκυμοσύνη της στην πρώτη της «συνάντηση» με το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού η παρουσιάστρια ξοδεύει πολλά χρήματα σε γυμναστές, διατροφολόγο και προϊόντα περιποίησης.

Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει γιόγκα, με την καλύτερη δασκάλα του είδους, που ειδικεύεται στην απώλεια πολλών κιλών μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ έχει προσλάβει personal trainer, που συνήθως δουλεύει στο εξωτερικό.

Η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, κάνει ειδικές ασκήσεις με τη συγκεκριμένη γυμνάστρια στην εσωτερική πισίνα του σπιτιού της, αλλά και στο μίνι-γυμναστήριο που έχει δημιουργήσει σε έναν από τους χώρους της βίλας στα Μελίσσια. Παρακολουθείται από διατροφολόγο και ο προσωπικός γιατρός της ελέγχει την υγεία της.

Το αποκορύφωμα της φροντίδας είναι η περιποίηση της επιδερμίδας της, ώστε να αποφύγει την ανεπιθύμητη χαλάρωση, με ένα από τα πιο ακριβά έλαια του κόσμου από το Μαρόκο, το αργκάν.


alertgr.blogspot.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: