ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Σύλληψη 30χρονου στα Αλωνάκια Κοζάνης για κλοπή – Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται άλλα δύο άτομα

Στις 17-04-2015 το πρωί στα Αλωνάκια Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Κοζάνης συνέλαβαν...
30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας για κλοπή, ενώ σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία για άλλους δύο ομοεθνείς του που αναζητούνται.

Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία για κλοπή σε κατοικία σε περιοχή των Αλωνακίων αστυνομικοί μετεβηκαν άμεσα στο σημείο, όπου εντόπισαν δύο άτομα που μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή προς διαφορετικές κατευθύνσεις. 
Από την καταδίωξη που ακολούθησε συνελήφθη ο ένας εξ αυτών, ενώ από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι ο 30χρονος με άλλα δύο άτομα που αναζητούνται και των οποίων τα στοιχεία είναι γνωστά, διέπραξαν από κοινού την κλοπή.

Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν τρία εντάλματα σύλληψης της Α΄ Ανακρίτριας Χαλκίδας καθώς και Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Εύβοιας για την πράξη της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής τελεσθείσας από κοινού κατ’ εξακολούθηση από δράστες που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές ενεργώντας κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια. Επίσης, από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας έχει σχηματίσθεί δικογραφία σε βάρος του για «Ληστείες από κοινού και κατ’ εξακολούθηση» και παράβαση του νόμου «περί όπλων».

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: