ΣΙΝΕ

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Μπρούσκο: Επεισόδιa 342-343-344-345-346 (VIDEOS)

Επεισόδια 342-343-344-345-346

Επεισόδιο 342
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 342 κλικ ΕΔΩ


Η Μελίνα θα χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της, μόλις η Δήμητρα της πει ότι δεν έχει πάρει ακόμα την τελική της απόφαση για το αν θα γίνει παρένθετη ή οχι μητέρα. 

Η οικογένεια των Ματθαίων, με πρώτη και καλύτερη τη γιαγιά Ανδριανή είναι χαρούμενοι με την επανένωση Ματθαίου-Όλγας, μη γνωρίζοντας πως πρόκειται για «κάλυψη» για να ξεσκεπάσουν τα βρόμικα σχέδια του Διαμαντή. 

Ο Χρήστος, θα δεχτεί και δεύτερη επίθεση εκφοβισμού από αγνώστους. Ο Παύλος, ταραγμένος απ’ την ξαφνική αναχώρηση της Λουκίας για Νέα Υόρκη επιχειρεί να επικοινωνήσει μαζί της. 
Ο Μάρκος, παρασύρει τη Δάφνη σ’ ένα διήμερο στην Αθήνα, φτάνοντας όμως εκεί προσπαθεί να μην πέσουν στην αντίληψη της, τα μυστηριώδη τηλεφωνήματα που έχει με κάποια γυναίκα. Ενοχλημένος απ’ την παρέμβαση της Αναστασίας, σχετικά με τις επαφές που έχει με την κόρη του, ο Σήφης αρνείται να παρευρεθεί στο γάμο του Πάτροκλου. 

Προσπαθώντας να φτιάξει τη διάθεση της Μελίνας, ο Αχιλλέας κανονίζει να ταξιδέψουν άμεσα για Κρήτη, φτάνοντας όμως στα Χανιά, θα δεχτεί την προκλητική στάση του Σήφη!

Επεισόδιο 343
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 343 κλικ ΕΔΩ

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για τον γάμο του Πάτροκλου και οι Ματθαίοι έχουν πάει στα Χανιά για να παρεβρεθούν. Ο Αχιλλέας θα δεχτεί την πρόκληση του Σήφη και οι δυο άντρες θα συγκρουστούν για άλλη μια φορά, αφού στο μυαλό του Σήφη πάντα υπάρχουν τα κατάλοιπα του πληγωμένου του εγωισμού από την εγκατάλειψη της Μελίνας. 

Ο Ματθαίος και η Όλγα, ενώ έχουν ήδη υπογράψει το διαζύγιό, συμφωνούν να μείνει κρυφό απ΄ όλους για να καταφέρουν να παγιδεύσουν και να αποκαλύψουν τον Διαμαντή. Στο μεταξύ η Λουκία με το μωρό βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, γεγονός που αντιμετωπίζει με κατανόηση ο Παύλος Γιαννακάκης, ο οποίος παράλληλα καλεί τον Σήφη για να του δείξει στοιχεία που διαψεύδουν τις συκοφαντίες του Διαμαντή εναντίον του. 

Ο Μανωλιός έχει αποφασίσει να δείξει την εικόνα του «σκληρού Κρητικού» τόσο στην Κωνσταντίνα, όσο και τους εργάτες στα αμπέλια. Αυτός ο καινούργιος «εαυτός» του Μανωλιού, μόνο γέλια θα προκαλέσει σε όλους. Η Δάφνη και ο Μάρκος στην Αθήνα, απολαμβάνουν τις διακοπές τους, μέχρι που μια συνάντηση της Δάφνης με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, θα τα αλλάξει όλα. 
Η μητέρα της, η Ζωή, (Μάρθα Καραγιάννη) συναντιέται μαζί της.

Επεισόδιο 344
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 344 κλικ ΕΔΩ

Η Αναστασία, βλέποντας την Όλγα με τον Ματθαίο, πληγώνεται και θα αντιδράσει με αγένεια μιας και νιώθει πως για ακόμη μία φορά προδόθηκε απ’ τον άντρα που αγαπάει βαθιά. 

Ο Διαμαντής αρπάζει την ευκαιρία και ενισχύει πιο πολύ την οργή της. Η προσπάθεια του Παύλου να ξεσκεπάσει στον Σήφη, τον Διαμαντή, πέφτει στο κενό για ακόμη μία φορά. Στην Αθήνα, η Δάφνη έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την μητέρα της, φέρνοντας στο μυαλό της άσχημες αναμνήσεις, σ’ αντίθεση με την Μελίνα και τον Αχιλλέα, που η παραμονή τους στα Χανιά, δεν παύει λεπτό να τους θυμίζει το ξεκίνημα του μεγάλου τους έρωτα. 

Ο γάμος του Πάτροκλου και της Άννας πλησιάζει κι η Δήμητρα επιστρατεύει όλο της το κουράγιο προκειμένου να μην αντιληφθεί κανείς το πόσο πολύ υποφέρει. Η Λουκία, θα κατηγορήσει γι’ άλλη μια φορά τον Σήφη πως της διέλυσε την ζωή, δημιουργώντας του τύψεις, ενώ η ιδέα πως η κόρη του θα μεγαλώσει δίπλα σ’ έναν ξένο άντρα, αφού η Αγγελική παντρεύεται γεννάνε στον Σήφη παράλογες σκέψεις.

Επεισόδιο 345
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 345 ΕΔΩ




Ο Μηνάς θα μέινει άναυδος με το Σήφη που θα επιμένει να θέλει τον σύντροφη της Αγγελικής να βγει από τη μέση. Η Λουκία λέει στον Παύλο να πάει αυτή στην Ισπανία, για να βρει τις αποδείξεις που χρειάζεται για να αποδείξει στον Σήφη, πως δεν τους είχε εγκαταλείψει τότε με χρέη και να ξαναφτιάξουν οι σχέσεις τους. Η αλήθεια όμως είναι πως η Λουκία κάνει και δεύτερες ύπουλες σκέψεις. Το γλέντι που κάνει η Άννα παραμονή του γάμου της, βρίσκεται σε κίνδυνο να χαλάσει, όταν η Αναστασία που είναι και η κουμπάρα, αρνείται να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με την Όλγα. 

Ο Αχιλλέας συνεχίζει να παίρνει τηλεφωνήματα με απόκρυψη, από την Αλεξάνδρα, αναστατώνοντας το ζευγάρι. Ο Διαμαντής νευριάζει πολύ με τα ανίψια του, όταν η Αναστασία αρνείται να συνεργαστεί με την Όλγα, και ο Σήφης αρνείται να παρευρεθεί στον γάμο του Πάτροκλου. Ο Χρήστος ξαφνιάζεται, όταν βλέπει τον Ματθαίο και την Αναστασία σε μια τρυφερή τους στιγμή. 
Ο Μανωλιός προσπαθεί να πείσει την Δάφνη να φτιάξει τις σχέσεις της με την Κωνσταντίνα, εκείνη όμως είναι ανένδοτη. Η Όλγα και ο Ματθαίος προχωρούν τα σχέδια τους ενάντια στο Διαμαντή.. Η Ζωή αν και φοβάται την αντίδραση της Δάφνης, αφήνει τον Μάρκο να σχεδιάσει τον τρόπο με τον οποίο μάνα και κόρη θα ξανασυναντηθούν. 

Η Δήμητρα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του γάμου του Πάτροκλου, και παρ’ όλες τις προσπάθειες της να κρυφτεί, η μικρή Μαρίνα αποκαλύπτει σε όλους τα πραγματικά αισθήματα της μητέρας της για εκείνον. Ο Διαμαντής πιάνει την Μελίνα σε κρυφό ραντεβού με τον Σήφη!!!

Επεισόδιο 346
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 346 ΕΔΩ





Έφτασε η μέρα που θα παντρευτεί ο Πάτροκλος και σύμφωνα με την επιθυμία του Διαμαντή θα πρέπει να τηρηθούν οι παραδόσεις και τα κρητικά έθιμα, κάτι που κάνει τον Πάτροκλο να έρθει σε δύσκολη θέση. 

Ο Πάτρολος όμως δεν θα χαλάσει το χατίρι του πατέρα του, ακόμα κι όταν θα αναγκαστεί με μαντινάδες να «παρακαλέσει» τους γονείς της Άννας να του παραδώσουν τη νύφη. Η Δήμητρα, βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, καθώς υποχρεώνεται να παρακολουθήσει τον γάμο του άντρα με τον οποίον είναι ερωτευμένη. Η Βασιλική, τελευταία στιγμή αποφασίζει να μην πάει στον γάμο για χάρη του Μηνά, ενώ ο Μανωλιός που αποφασίζει να τους κάνει «καζούρα» θα το μετανιώσει πικρά, αφού ο Μηνάς δεν αστειεύεται. 

Ο Χρήστος βρίσκει την ευκαιρία να μπει κρυφά στο σπίτι του Διαμαντή και να βρει μερικά σημαντικά στοιχεία που τον ενοχοποιούν. Η τρυφερή σχέση, που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Μελίνα και τη μικρή Στεφανία ενοχλεί πολύ τόσο τον Αχιλλέα, όσο και την Αγγελική, που θα επιτεθεί στη Μελίνα. 
Στην Αθήνα, η Δάφνη δέχεται να ακούσει τη μάνα της, να της λέει και την δική της εκδοχή για τα γεγονότα που αφορούν στο παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr