ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ! Σε 6 μήνες θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα ανέβει η Χρυσή Αυγή στην εξουσία!

Η λιτότητα θα επανέλθει στην Ελλάδα στους επόμενους μήνες.
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Ελλάδα στην ιστοσελίδα...
vice.com, με αιχμή τη στάση της νέας ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές, ο John Gray αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Δεν θεωρώ ότι η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα θα είναι επιτυχής. Και αυτό γιατί η δομή της εξουσίας στην Ευρώπη βρίσκεται στη Γερμανία. Οι Ευρωπαίοι και δη οι Γερμανοί δεν θα επιτρέψουν στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να επιβάλλει τις διεκδικήσεις και αξιώσεις της”.
Η προβλέψεις του Βρετανού φιλοσόφου είναι αρκετά δυσοίωνες:
“Πιθανότατα οι Ευρωπαίοι θα αναγκάσουν σε υποταγή την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι τώρα, αλλά σε έξι μήνες από τώρα. Σε έξι μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει τη λιτότητα στην Ελλάδα και την ελληνική οικονομία”.

“Έχουν όμως σκεφτεί οι Ευρωπαίοι τι θα συμβεί στην Ελλάδα εάν αποτύχει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ;” διερωτάται ο John Gra, απαντώντας:
“Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί στην ταπείνωση και την ήττα. Τότε στην εξουσία μπορεί να βρεθεί η Χρυσή Αυγή”.

Σε σχόλιό του πάνω στην κατάσταση που επικρατεί στο σύνολο της Ευρώπης, με αιχμή τη ρωσο-ουκρανική κρίση, ο διάσημος Βρετανός φιλόσοφος αναφέρει:
“Πριν από δύο χρόνια κανείς δεν θεωρούσε πιθανό το ενδεχόμενο να ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος στην Ευρώπη. Σήμερα εγώ τους απαντώ: Γιατί όχι; Γιατί να μην ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος στην Ευρώπη; Κοιτάξτε τι συμβαίνει στην Ουκρανία. Ένας μεγαλύτερος πόλεμος δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί”.

Ο John Gray έχει μεγάλη ακαδημαϊκή καριέρα στο Oxford University και το London School of Economics, ενώ πρόσφατα εξέδωσε το βιβλίο “The Soul of the Marionette” (Η Ψυχή της Μαριονέτας).

πηγή
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: