ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Γιατρός του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, Αντί να αφαιρέσει βελόνα από το δωδεκαδάκτυλο 83χρονης την...

... παρέπεμψε στη Θεσσαλονίκη!!!
Ένα πρωτοφανές περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στο νοσοκομείο της Κοζάνης, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο...
ιατρός (Ορθοπαιδικός) και περιφερειακός σύμβουλος Νεοκλής Θεοδουλίδης.

Για την ακρίβεια ο κ. Θεοδουλίδης με σχετική ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) καταγγέλλει ότι μια 83χρονη γυναίκα από χωριό του Αμυνταίου, η οποία βρέθηκε ότι φέρει μια βελόνα ραψίματος στο πεπτικό της (δωδεκαδάκτυλο) παραπέμφθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, αλλά γιατρός του νοσοκομείου (Γαστρεντερολόγος) αντί να δει την ασθενή και τις εξετάσεις της, συνέστησε να πάει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για την αφαίρεση της βελόνας.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τον κ. Θεοδουλίδη, ο εντοπισμός της βελόνας στο δωδεκαδάκτυλο της ηλικιωμένης έγινε αντιληπτός τυχαία, σε τυχαίο δηλαδή έλεγχο στο νοσοκομείο Φλώρινας όπου κατέφυγε αρχές Απριλίου η γυναίκα, διότι είχε κάποιες στομαχικές ενοχλήσεις. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και η ακτινογραφία έδειξε ότι η γυναίκα είχε μια βελόνα ραψίματος στο δωδεκαδάκτυλο- άγνωστο από πότε βρέθηκε εκεί.

Η 83χρονη μετά την άρνηση του γιατρού του Μαμάτσειου να την εξετάσει παραπέμφθηκε τελικά στο νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, γιατί, σύμφωνα με τον κ. Θεοδουλίδη «στο Νοσοκομείο Κοζάνης δεν αναλάμβανε ο εκεί εφημερεύων Γαστρεντερολόγος», προσθέτοντας ότι «η παθούσα πήγε τελικά στο Παπαγεωργίου και σε 10 λεπτά με τη γαστροσκόπηση αφαίρεσαν τη βελόνα.»

Ο κ. Θεοδουλίδης χαρακτήρισε μάλιστα «ντροπή» να παραπέμπεται ελαφρά τη καρδία μια ηλικιωμένη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ένα περιστατικό που θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί σε νοσοκομείο της περιοχής, σημειώνοντας μάλιστα ότι μια τέτοια περίπτωση «είναι ψωμοτύρι για τους γαστρεντερολόγους».

Μιλώντας μάλιστα στον «Π» ο κ. Θεοδουλίδης δήλωσε ότι «δεν μπορεί τα νοσοκομεία της περιφέρειάς μας, παρά τις όποιες ελλείψεις σε προσωπικό- να λειτουργούν σαν τροχονόμοι», να παραπέμπουν δηλαδή σε νοσοκομεία του κέντρου περιστατικά που μπορούν να αντιμετωπιστούν στα νοσοκομεία μας.

kozanilife.gr
e-ptolemeos.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: