ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Aπεργιακή συγκέντρωση εργατικής Πρωτομαγιάς!

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών, καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στη...
πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει Παρασκευή 1η ΜΑΗ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 10,00 πμ, στην πρώην Πλατεία Λαχαναγοράς.

Όλοι μαζί στην απεργία την 1η Μάη να σπάσουμε τα δεσμά των Μνημονίων.

Να ανατρέψουμε τις υφεσιακές και αδιέξοδες οικονομικές πολιτικές που παράγουν ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ και ΡΑΤΣΙΣΜΟ

Απαιτούμε εδώ και τώρα άμεση κατάργηση όλων των αντεργατικών μνημονιακών νόμων, άμεση επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και άμεση επαναφορά του θεσμού των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύ­σεων. Απαιτούμε εδώ και τώρα να μας δώσουν πίσω όλα τα θεσμικά “εργαλεία δουλειάς” που είχαμε στα χέρια μας εργαζόμενοι και συνδικάτα, με τα οποία προστατεύαμε τα συλλογικά μας δικαιώματα.

Διεκδικούμε αποκατάσταση όλων των χαμένων θέσεων εργασίας, πολιτικές που θα δημιουργούν ανάπτυξη και δεν θα εντείνουν την ύφεση, εργασία με αξιοπρεπείς μισθούς και φυσικά αξιοπρεπείς συντάξεις για τους απόμα­χους της εργασίας. Διεκδικούμε τριμερή χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος, και εύρεση νέων πόρων για τη στήριξή του. Καμία αλλαγή στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και αξιοποίηση της περιουσίας των Ταμείων.

Το 8ωρο, η μόνιμη και πλήρης εργασία, δικαιώματα για τα οποία η εργατική τάξη πλήρωσε βαρύ φόρο αίματος και έχουν στην πράξη καταργηθεί.

Να δημιουργήσουμε δίχτυ προστασίας, βοήθειας και αλληλεγγύης στους εργαζόμενους ,που βιώνουν το φάσμα της ανεργίας της εκμετάλλευσης και της καταδίωξης.

Με ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΓΩΝΑ αγωνιζόμαστε για τα δίκαια αιτήματά μας, διασφαλίζουμε τα δικαιώματα μας!

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
Όλοι στην Απεργία.


Για την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος
Κυριαζίδης Λάζαρος
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ