ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Πόσο απλά μπορείτε να καθαρίσετε το air condition του αυτοκινήτου σας;

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η χρήση του air condition θα γίνεται όλο και πιο συχνή. 
Ωστόσο, ένα πράγμα που οι περισσότεροι δεν δίνουν καν...
σημασία είναι η συντήρηση και ο καθαρισμός του κυκλώματος ψύξης - θέρμανσης. Μπορεί να ακούγεται... βουνό, όμως η λύση είναι απλή και απαιτεί ελάχιστα λεπτά Με ένα απλό σπρέι που κοστίζει ελάχιστα χρήματα και ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης ο καθένας μπορεί να καθαρίσει το κύκλωμα του air conditionακόμα και από αυτούς που δεν γνωρίζουν πολλά, πολλά...

Το καλύτερο από όλα είναι να το επισημάνουμε στο service και ο ειδικός, να προχωρήσει στον καθαρισμό του κυκλώματος. Αν τώρα δεν θέλουμε να χρεωθούμε με επιπλέον χρήματα ή το service καθυστερεί, μπορούμε πολύ εύκολα και απλά να το κάνουμε μόνοι μας. Στην αγορά υπάρχουν πολλά προϊόντα που αφορούν τον καθαρισμό του air condition. Αφού αγοράσουμε ένα τέτοιο προϊόν που κοστίζει κοντά στα 10-15 ευρώ, διαβάζουμε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και τις ακολουθούμε προσεκτικά.

Σε λίγα λεπτά καθαρίζει το κύκλωμα
Η διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό καθώς με αυτό τον τρόπο θα απομακρυνθούν μύκητες και βακτήρια που είναι βλαβεροί για τον οργανισμό. Να σημειώσουμε επίσης (αν και αυτό σίγουρα θα το ελέγξει ο επισκευαστής του αυτοκινήτου) να αλλάζουμε όπως αναφέρεται στο book service το φίλτρο σωματιδίων καθώς και του φίλτρου γύρης για καθαρότερο αέρα εντός της καμπίνας.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε πόσο απλά μπορείτε μόνοι σας και χωρίς κόπο αλλά και ειδικές γνώσεις να καθαρίσετε τις σωληνώσεις στο αυτοκίνητό σας.

zougla.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: