ΣΙΝΕ

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ψάχνοντας για πληρωμένο έρωτα στις σκοτεινές γειτονιές της Κωνσταντινούπολης – Ενα σκληρό οδοιπορικό [εικόνες]

Ο φωτορεπόρτερ της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet, Murat Şaka πέρασε περίπου ένα χρόνο στις κακόφημες γειτονιές Aksaray και Kumkapı στην Κωνσταντινούπολη, καταγράφοντας τη...
ζωή των ιερόδουλων.



Στις δυο αυτές περιοχές, ζουν κυρίως γυναίκες από την Αφρική, οι οποίες αναγκάζονται να εκδίδονται για να επιβιώσουν. Στην πραγματικότητα έρχονται στην πόλη για να εργαστούν σε συνηθισμένες εργασίες, επιδιώκοντας να στέλνουν χρήματα στις οικογένειές τους.

«Πριν από ένα ακριβώς χρόνο έχασα το λεωφορείο μου στην περιοχή Aksaray. Ψάχνοντας ένα εναλλακτικό δρόμο για να γυρίσω σπίτι μου, χάθηκα στα στενά της κακόφημης αυτής γειτονιάς και ήρθα σε επαφή με μια αυθεντική ατμόσφαιρα. Οι εργαζόμενες του σεξ, που είχαν έρθει όλες από την Αφρική, περίμεναν τους πελάτες τους στο δρόμο και έδειχναν ντροπαλές και φοβισμένες» δήλωσε.

Η ηχορύπανση, μικροπωλητές και σειρήνες της αστυνομίας, διαμορφώνουν το σκοτεινό σκηνικό του Aksaray που φωτίζεται από «εκκωφαντικά» φώτα δεκάδων μπαρ μέσα στα οποία γίνεται η συνδιαλλαγή σάρκας.



«Οταν ετοίμαζα το πρότζεκτ, στους δρόμους έβλεπα περίπου 15 εκδιδόμενες. Μετά από ένα χρόνο, ο αριθμός τριπλασιάστηκε και τετραπλασιάστηκε. Ολο αυτό τον καιρό, ζούσα διπλή ζωή-μια ως φίλος τους και μια ως φωτογράφος. Στο τέλος, κατάφερα και μπήκα στον κόσμο τους», λέει ο Şaka.




tro-ma-ktiko

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: