ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ο λόγος που αυτή η μητέρα αγκαλιάζει τον δολοφόνο του παιδιού της είναι απίστευτος (φωτο & βίντεο)

Τρία χρόνια μετά το χαμό της 13χρονης κόρης… της η Ady Guzman-DeJesus, ήρθε αντιμέτωπη με τον έφηβο δολοφόνο της στο δικαστήριο.
Αυτό που έκανε είναι φοβερό, αφού όχι μόνο… του πρόσφερε μια πιο ήπια συμφωνία, αλλά και μια μεγάλη αγκαλιά.

Λένε πως η αγάπη της μάνας δεν έχει όρια, η δύναμη της ψυχής της είναι ασυγκράτητη. Όμως τι γίνεται όταν χἀνει μια μάνα το παιδί της; Τι αποθέματα ψυχής, πόσο γενναιόδωρη μπορεί να γίνει αυτή η μάνα μέσα στον πόνο της; Ερωτήματα που δύσκολα λαμβάνουν απάντηση. Δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά αν αυτό που ώθησε τη μάνα αυτή είναι η γενναιότητα της ψυχής της ή η καθαρότητα αντίληψης της πραγματικότητας, αφού στα μάτια του έφηβου δολοφόνου του παιδιού της «είδε» ένα ακόμη παιδί….


Η ιστορία έχει ως εξής, πριν τρια χρόνια, το Νοέμβριο 2012, ο νεαρός Jordyn Howe πήρε το όπλο του πατριού του, με σκοπό να το φέρει στο σχολείο, ενώ λοιπόν το έδειχνε στους φίλους του μέσα στο σχολικό λεωφορείο, πυροβόλησε, κατά λάθος, και τραυμάτισε θανάσιμα την 13 τότε ετών Lourdes Guzman-DeJesus, στον λαιμό.

Ο Howe ομολόγησε την ενοχή του και ενώ η μητέρα αρχικά ζητούσε την παραδειγματική τιμωρία του, στη συνέχεια κάτι άλλαξε μέσα της και ζήτησε να μην του φερθεί σκληρά το δικαστήριο.

Αποτέλεσμα ο νεαρός θα περάσει ένα χρόνο σε κέντρο επιτήρησης. Επίσης, είναι υποχρεωμένος να ταξιδέψει μαζί με την μητέρα του κοριτσού που σκότωσε σε ολόκληρη τη Φλόριντα, για να μιλήσουν στους μαθητές για τους κινδύνους που κρύβουν τα όπλα. Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσει τα παραπάνω θα επιστρέψει στη φυλακή…

Η μητέρα αυτή μετέτρεψε μια τραγική στιγμή σε μια επιχείρηση πρόληψης δεκάδων όμοιων ατυχημάτων. Μια πρωτοβουλία την οποία θα έπρεπε να είχε λάβει η πολιτεία χρόνια πριν…

Δείτε τη στιγμή που αγκαλιάζει η μητέρα το δολοφόνο της κόρης της στο δικαστήριο:



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: