ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Α. Σαμαράς: «Με ουαου δεν βάφονται αυγά» - Δείτε το βίντεο

Α. Σαμαράς: Οι απειλές του Βαρουφάκη μας άφησαν χωρίς συμμάχους!!! 
Ιδιαιτέρως δεικτικός ήταν ο Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στον...
σημερινό υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με ουάου δεν βάφονται αυγά», στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και τους δημοσιογράφους Νίκο Ευαγγελάτο και Όλγα Τρέμη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός πως μέχρι σήμερα ο κ. Βαρουφάκης δημιουργεί εχθρούς αντί συμμάχους.

Όπως συγκεκριμένα τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δέχομαι την εκκεντρικότητα στα ρούχα αλλά όχι τις απειλές κατά πάντων. Με αυτά και με αυτά ξεμείναμε από συμμάχους. Πείτε μου έναν σύμμαχο της χώρας. έστω έναν. Και ας είναι αριστερός ή σοσιαλιστής. Ούτε ένας. Δεν μας έμεινε κανένας. Ξέρετε το δύσκολο είναι να κάνεις φίλους όχι εχθρούς. Και να έχετε υπόψη σας πως το πρώτο ουάου κάνει περισσότερη εντύπωσε σε σχέση με το έκτο».

Αναφορικά με το μεταναστευτικό θέμα, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως πρέπει να ενεργοποιηθούν τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, ενώ σημείωσε πως η Ευρώπη δεν έκανε τη δουλειά της όπως θα έπρεπε σε αυτό το θέμα.

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να κάνει debate με τον Αλέξη Τσίπρα για να μάθει και ο ίδιος ποια είναι τα μέτρα που θέλει τελικά να λάβει η κυβέρνηση.







newsbeast.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: