ΣΙΝΕ

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ηλεκτρονικές προσκλήσεις βάπτισης!!! Μόδα ή έξυπνη επιλογή ;;;

Ένα από τα πιο χαρούμενα γεγονότα που αποτελεί σταθμό στη ζωή του παιδιού και των οικείων του αποτελεί το μυστήριο της βάπτισης.
Ιδιαίτερη σημασία για τους γονείς αποκτά η διοργάνωση της τελετής, που συχνά καθίσταται δύσκολη και απαιτητική διαδικασία, καθώς προϋποθέτει χρόνο και κόπο, δημιουργεί άγχος και ένταση και οδηγεί ακόμα και σε οικογενειακές διενέξεις και προστριβές. Τα βαπτιστικά ρούχα, οι μπομπονιέρες και οι προσκλήσεις, η διακόσμηση του χώρου, η επιλογή των καλεσμένων αποτελούν παραμέτρους της βάπτισης που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα προκαλώντας ενίοτε στους γονείς σύγχυση και πανικό. Ωστόσο, πληθώρα ευκολιών και επιλογών που αφορούν το μυστήριο της βάπτισης προσφέρονται πλέον από το διαδίκτυο καλύπτοντας όλους τους τομείς της διοργάνωσης, από τα βαπτιστικά ρούχα και τις μπομπονιέρες έως και τη δημιουργία και αποστολή ηλεκτρονικών προσκλήσεων και ευχαριστήριων καρτών.

Τα ηλεκτρονικά προσκλητήρια αποτελούν ηλεκτρονικές εκδοχές προσκλητηρίων, περιέχουν κέιμενα, φωτογραφίες, χάρτες ακόμα και ηχητικά δεδομένα και αποστέλλονται ηλεκτρονικά στους καλεσμένους μέσω e-mail. Τα τελευταία χρόνια τείνουν να γίνουν εξαιρετικά δημοφιλή σε σχέση με τις παραδοσιακές ευχητήριες κάρτες και προσκλήσεις λόγω των πλεονεκτημάτων που διαθέτουν .
Πρώτα από όλα, βοηθούν στη μείωση των εξόδων της βάπτισης, καθώς διατίθενται δωρεάν στο διαδίκτυο συνιστώντας έναν δημιουργικό τρόπο εξοικονόμησης χρημάτων, αλλά και χρόνου. Ένα ευρύ φάσμα καρτών σε ποικίλα θέματα, σχέδια και χρώματα διαθέσιμο στο διαδίκτυο παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν από το σπίτι μέσα σε λίγο χρόνο την κάρτα που ταιριάζει στο γούστο και στην προσωπικότητά τους μέσω του υπολογιστή, του smart phone, ή του tablet λαμβάνοντας υπόψη τη γνώμη των φίλων ή της οικογένειάς τους. Μέσα σε λίγα μόνο λεπτά τα προσκλητήρια ταξιδεύουν σε μεγάλες αποστάσεις χωρίς πρόσθετη ταλαιπωρία. Η αποστολή μεγάλου αριθμού γαμήλιων προσκλήσεων ή μηνυμάτων με ευχαριστίες γίνεται δυνατή εύκολα και γρήγορα με το πάτημα του κουμπιού αποστολής, ενώ ο αποστολέας απαλλάσσεται από το άγχος και την αγωνία της έγκαιρης παραλαβής των καρτών από τους προσκεκλημένους.

Οι ηλεκτρονικές προσκλήσεις βοηθούν στον υπολογισμό του αριθμού των ατόμων που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, καθώς οι καλεσμένοι ενημερώνουν ηλεκτρονικά τους διοργανωτές για την παρουσία τους, ενώ διευκολύνουν τη μετάβαση τους στον τόπο της εκδήλωσης περιέχοντας χάρτες και ακριβείς οδηγίες .

Προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες των χρηστών παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να προσθέσουν τη δική τους πινελιά. Αρκετά sites τους επιτρέπουν χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους να αλλάξουν τους ήχους, τα χρώματα, το κείμενο και τη διάταξη της πρόσκλησης, έτσι ώστε να φαίνεται μοναδική και ιδανική για την περίσταση.

Τέλος, μέσω των ηλεκτρονικών καρτών καθίσταται δυνατή η μείωση του κόστους παραγωγής και μεταφοράς των καρτών, η συνακόλουθη εξοικονόμηση φυσικών πόρων, χαρτιού και πετρελαίου, και η προστασία του περιβάλλοντος.

Για όσους είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξουν ηλεκτρονικές κάρτες από μια εντυπωσιακή ποικιλία στο διαδίκτυο, να διαλέξουν χρώμα, κείμενο και σχέδιο από αυτά που παρέχονται στις ιστοσελίδες προσκλητηρίων και να διαμορφώσουν την πρόσκληση σύμφωνα με το δικό τους καλλιτεχνικό γούστο. Μπορούν να δημιουργήσουν μια τρισδιάστατη πρόσκληση χρησιμοποιώντας κατάλληλα γραφικά υλικά, να προσθέσουν προσωπικές φωτογραφίες του μωρού και να συμπεριλάβουν ηχητικό κείμενο, τραγούδι ή video δημιουργώντας ένα μοναδικό, προσωπικό προσκλητήριο!

Ευχαριστήριες κάρτες που παρέχονται επίσης δωρεάν στο διαδίκτυο μπορούν να διαμορφωθούν κατάλληλα από το χρήστη, ώστε να περιλαμβάνουν φωτογραφίες ή αποσπάσματα video. Φωτογραφίες του μωρού με τα βαπτιστικά του ρούχα, οικογενειακά στιγμιότυπα και ξεχωριστά event θα παραμείνουν αναλλοίωτα στο χρόνο αποτελώντας μοναδική ανάμνηση για όσους παρευρέθηκαν.

Περαιτέρω πληροφορίες avaptisto.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: