ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Βραζιλία: Κινέζικος φούρνος πωλούσε κρέας ΣΚΥΛΟΥ (ΦΩΤΟ)

Μπροστά σ’ ένα ψυγείο γεμάτο κατεψυγμένα κρέατα από αδέσποτα σκυλιά και προορίζονταν για πώληση σε...
ανυποψίαστους πελάτες, βρέθηκαν αστυνομικοί στη Βραζιλία.

Τα ευρήματα από τον έλεγχο σε κινέζικο φούρνο-ζαχαροπλαστείο προκαλούν σοκ. Σύμφωνα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο 32χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης παραδέχτηκε ότι περισυνέλλεξε αδέσποτα από τους δρόμους της πόλης, τα οποία σκότωσε και τεμάχισε στη συνέχεια, προκειμένου να γεμίσει με το κρέας τους παραδοσιακά τηγανητά πιτάκια, τα οποία φτιάχνονται συνήθως με μοσχαρίσιο κιμά.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ, καθώς αρκετοί ήταν οι περαστικοί που φαίνεται να κατανάλωσαν κρέας σκύλου εν αγνοία τους από το ειδικό stand που υπήρχε στην είσοδο της επιχείρησης. Με λιγότερο από 1,5 χρόνο να απομένει για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο (καλοκαίρι 2016), το συγκεκριμένο συμβάν έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ, καθώς φέρνει εκ νέου στο προσκήνιο το ζήτημα της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών εστίασης στα εκατ. τουριστών που αναμένεται να ταξιδέψουν στη Βραζιλία.

Τα ευρήματα ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου ύστερα από καταγγελίες για κακομεταχείριση υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονταν υπό καθεστώς Μεσαίωνα.

Ο 32χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους Κινέζους επιχειρηματίες της περιοχής. Ανάμεσα στους φούρνους-ζαχαροπλαστεία που του ανήκουν υπάρχει και ένας στην παραθαλάσσια τουριστική περιοχή της Copacabana. Εκτός από το ψυγείο με το κρέας σκύλου οι αστυνομικοί εντόπισαν στο πίσω μέρος της επιχείρησης φυλακισμένους εργάτες μέσα σ” ένα τεράστιο κλουβί. Όπως διαπιστώθηκε, εργάζονταν για 18 ώρες την ημέρα χωρίς να πληρώνονται.

newsrebel

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: