ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Την συνέλαβαν γιατί έκανε σεξ με το αγόρι της κόρης της και τον φίλο του

Υπό την επήρεια αλκοόλ συνελήφθη μια μητέρα στις ΗΠΑ, η οποία φέρεται να διοργάνωσε ένα πάρτι για εφήβους με αλκοολούχα ποτά και...
ναρκωτικά και στη συνέχεια έπαιξε γυμνή Twister, πριν κάνει σεξ με το 16χρονο αγόρι της κόρης της και έναν φίλο του.

Η 35χρονη Ρέιτσελ Λέναρντ συνελήφθη ύστερα από εξομολόγηση των άσεμνων πράξεών της στην ομάδα των Ανώνυμων Αλκοολικών, η οποία ανέφερε την 35χρονη στις αστυνομικές αρχές.

Τα παιδιά της Ρέιτσελ, 4, 6, 8, 10 και 16 ετών, ήταν με τον πατέρα τους, έναν βετεράνο του πολέμου στο Ιράκ, όταν η 35χρονη διοργάνωσε το πάρτι.

Επιπλέον, η Λέναρντ έχασε την επιμέλεια των παιδιών της, όταν ο εν διαστάσει σύζυγός της έμαθε για τις αποτρόπαιες πράξεις της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν οι έφηβοι κατέφτασαν σπίτι της, τους επέτρεψε να καπνίσουν μαριχουάνα και να καταναλώσουν αλκοόλ, πριν ξεκινήσει το γυμνό παιχνίδι Twister, κατά την διάρκεια του οποίου έφυγε για να κάνει σεξ με το έφηβο αγόρι της κόρης της.

Ωστόσο, η ίδια ισχυρίζεται ότι πήγε μόνη της στο κρεβάτι της και ότι όταν ξύπνησε στις 3.30 π.μ. είδε ότι κάποιος έκανε σεξ μαζί της και υπέθεσε ότι ήταν ένας 18χρονος.

Ο εκπρόσωπος του σερίφη της Κολούμπια υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για διάπραξη σεξουαλικού εγκλήματος, επειδή η ηλικία των 16 ετών είναι η νόμιμη ηλικία συγκατάθεσης.

Τελικά, η 35χρονη αποφυλακίστηκε, καταβάλλοντας την χρηματική εγγύηση των 3.200 δολαρίων.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: