ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Σόδομα και γόμορα στην Ελληνική επαρχία…«Μας αρέσει το διπλό και πάμε παντού μαζί»

Είναι πανέμορφες, sexy και αρκετά παιχνιδιάρες.
Καταφέρνουν πάντα να έχουν αυτό που θέλουν χωρίς μεγάλο κόπο.
Φοιτούν στο ΤΕΙ της...
Πάτρας, μένοντας στην περιοχή του Μπεγουλακίου. 
Ρίχνονται σχεδόν στα… ίσα, στα αρσενικά που βάζουν στο μάτι και η δράση τους πλέον έχει γίνει γνωστή, στις φοιτητοπαρέες των ΤΕΙ.
Η ομορφιά τους καθηλώνει τους άνδρες.. Αδέσμευτες χωρίς ταμπού, αρέσκονται να κάνουν σεξ!
Οι δύο φοιτήτριες συχνάζουν στις καφετέριες της περιοχής των ΤΕΙ και εκεί είναι που καταφέρνουν να «ψαρεύουν» τα αγόρια, τραβώντας τους την προσοχή με τον τρόπο τους και αφήνοντας τους στο τέλος ένα ραβασάκι με το τηλέφωνο τους.

Το τηλέφωνο τους και μία… επιγραφή που αναφέρει: «Μας αρέσει το διπλό και πάμε παντού μαζί»
Αυτό που ιντριγκάρει τους αρσενικούς που έχουν μπει στο μάτι των δύο κοριτσιών, πέρα από το… διπλό είναι η διαφορετική ομορφιά που έχει το δίδυμο. Η μία είναι ξανθιά με λευκή επιδερμίδα και παραπέμπει προς την Βόρεια Ευρώπη και η άλλη είναι μελαμψή, «μελαχρινάκι», με μεσογειακή γοητεία.

Δύσκολα είναι λοιπόν για κάποιον να αντισταθεί και να μην πάρει τηλέφωνο. Ακόμα και αν δεν του αρέσουν αυτού του είδους οι ερωτικές καταστάσεις μπαίνει στον πειρασμό. Η πιο όμως ευχάριστη έκπληξη που επιφυλάσσει το δίδυμο για τα αρσενικά που «γουστάρουν», έρχεται όταν έρχονται στο σπίτι όπου διαμένουν.
Εκεί είναι που ξαφνικά πετάγεται από το… πουθενά και μία τρίτη κοπέλα, φίλη τους και συμφοιτήτρια τους, η οποία δεν είναι και τόσο όμορφη όσο οι άλλες δύο, όμως είναι κάτι παραπάνω από δοτική, όπως λένε τα «θύματα». Και έτσι το διπλό, γίνεται τριπλό, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τα αγόρια.
Αυτό, πάντως, που πρέπει να υπογραμμιστεί είναι ότι η παρέα των κοριτσιών κάνει αυτά που κάνει, χωρίς κανένα χρηματικό αντίτιμο και χωρίς να αποσκοπούν κάπου.

Απλά για να περνάνε καλά, από χόμπι…

PATRAS EVENTS.GR
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: