ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Γιατί αυτή η μελαχρινή κάνει ίσως την ωραιότερη δουλειά του κόσμου;

Μήπως έχει βρει το νόημα της ζωής;
Η Rhiannon Taylor πληρώνεται για να ζει τη ζωή ενός ζάμπλουτου κοσμικού-αλλά πώς τα καταφέρνει;


Το σάιτ της, www.inbedwith.me, φιλοξενεί τις ιδιόμορφες κριτικές της: Η εντυπωσιακή μελαχρινή, ταξιδεύει ανά τον κόσμο, από την Ινδονησία έως τις ΗΠΑ και το Μεξικό προκειμένου να καταγράψει εμπειρίες, όπως για παράδειγμα την καλύτερη πίτα ή τα μεγαλύτερα κρεβάτια σε ξενοδοχείο.

Η σελίδα της είναι τόσο δημοφιλής, που υπάρχει μια τεράστια μερίδα κόσμου που κρέμεται κυριολεκτικά από τα διαδικτυακά της χείλη.

Η 29χρονη συνεργάζεται με εταιρείες οι οποίες προωθούν προϊόντα που χρησιμοποιεί ένας ταξιδιώτης- από αποσκευές, μαγιό μέχρι πιζάμες-, και πληρώνεται αδρά για να τα διαφημίσει. Επιπλέον, υπάρχουν και ξενοδοχεία που την πληρώνουν για τις επαγγελματικές φωτογραφίες που βγάζει.

Η Rhiannon, από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, λέει σχετικά: «Ήμουν ταξιδιωτική φωτογράφος για τουλάχιστον επτά χρόνια, πράγμα που με οδήγησε σε διαφορετικά μέρη ανά τον κόσμο. Κέρδισα πρόσβαση σε μεγάλα ξενοδοχεία… Εχω καταγράψει, ότι ένα ξενοδοχείο στο Μαϊάμι, έχει την καλύτερη πίτα την οποία μπορείς να παραγγείλεις ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα….».




newsbeast.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: