ΣΙΝΕ

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ο Γκουαρντιόλα κόντρα στη μεγάλη του αγάπη - Δείτε τα ζευγάρια

Η κληρωτίδα έβγαλε  Μπαρτσελόνα-...
Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του τσάμπιονς λιγκ και αναμένονται σπουδαίες μάχες και συγκινήσεις και στις δύο αναμετρήσεις.

Οι Καταλανοί θα αντιμετωπίσουν τους Βαυαρούς του Πεπ Γκουαρντιόλα που μεγαλούργησε ως παίχτης και προπονητής στους πρώτους θέλοντας τη ρεβάνς του ντροπιαστικού αποκλεισμού προ διετίας με συνολικό σκορ 7-0 ξανά για τα ημιτελικά της ίδιας διοργάνωσης.

Το άλλο ζευγάρι θα συναντηθεί ξανά μετά το 2002-03 όταν η «Βέκια Σινιόρα» είχε αποκλείσει τους Γκαλάκτικος στα ημιτελικά εκείνης της σεζόν και αυτή ήταν και η τελευταία φορά που οι μπιανκονέρι έφταναν στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφού αργότερα ξέσπασε το σκάνδαλο «calciopolis» και αδίκως την πλήρωσε η ομάδα του Τορίνο. Ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι έχει περάσει στο παρελθόν και από τον πάγκο των Ιταλών 1999-2001 και θα συναντήσει και τον Αντρέα Πίρλο, του οποίου είναι ο ποδοσφαιρικός πατέρας που του έδωσε το ρόλο να μεγαλουργήσει με το αστείρευτο ταλέντο του.

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν 5-6 και 12-13 Μαΐου, ενώ ο τελικός θα γίνει στις 6 Ιουνίου στο Βερολίνο.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Μπαρτσελόνα–Μπάγερν Μονάχου
Γιουβέντους–Ρεάλ Μαδρίτης


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: