ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Έτσι μπαίνουν σε πλέι οφ και μπαράζ στη Β' Εθνική...

Δείτε πώς διαμορφώνονται η βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και αυτές των πλέι άουτ σε 1ο και 2ο όμιλο


Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ολοκληρώθηκε την Κυριακή (5/4) και πλέον έχουμε ξεκάθαρη εικόνα του πώς διαμορφώνονται οι βαθμολογίες σε πλέι οφ και πλέι άουτ.

Η ήττα του Ηρακλή με 0-1 από την ΑΕΛ στο Καυταντζόγλειο «στέρησε» ουσιαστικά δύο βαθμούς στα πλέι οφ από τον «Γηραιό», που θα μπει στο μίνι πρωτάθλημα για να διεκδικήσει την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα με 7 βαθμούς. Κι αυτό γιατί μέχρι και το τέλος της 25ης αγωνιστικής έμπαινε στην ειδική βαθμολογία με 8 βαθμούς και, αν κέρδιζε τους «βυσσινί», θα έφτανε τους 9.

Παράλληλα, τα νέα δεδομένα δίνουν... ελπίδες σε Παναχαϊκή, Απόλλωνα Σμύρνης, Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕΛ, που θα... κυνηγήσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης για το ένα εισιτήριο.

Με μηδέν βαθμούς θα μπει ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού έχασε από την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ η ομάδα της Λάρισας πήρε το τελευταίο εισιτήριο από το 2ο όμιλο, αφήνοντας εκτός τη Λαμία και θα συμμετάσχει επίσης με μηδέν βαθμούς, την ώρα που η ομάδα της Φθιώτιδας τερμάτισε στην 4η θέση που την κρατά στην κατηγορία.
Αναλυτικά η βαθμολογία των πλέι οφ
1. ΑΕΚ 10
2. Ηρακλής 7
3. Παναχαϊκή 0
4. Απόλλων Σμύρνης 0
5. Ολυμπιακός Βόλου 0
6. ΑΕΛ 0
Υπενθυμίζουμε ότι στη Σούπερ Λίγκα ανεβαίνουν οι δύο πρώτοι.
Όσον αφορά τα πλέι άουτ του Βόρειου Ομίλου, η Ζάκυνθος μπαίνει πρώτη με 6 βαθμούς, αφού έχει και το +3 που της δίνει η κατάκτηση της 5ης θέσης.
Μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας, που μετά το 2-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου και την ήττα του Πιερικού τερμάτισε 6η κι έτσι παίρνει το έξτρα μπόνους των 2 βαθμών.
Τον ένα βαθμό που χαρίζει η 7η θέση πήρε ο Αιγινιακός, που κέρδισε με 4-0 τον Φωκικό, αφού υπερτερεί λόγω επίθεσης στην ισοβαθμία με τον Πιερικό, που τερμάτισε επίσης με συγκομιδή 30 βαθμών.
Στο μίνι πρωτάθλημα συμμετέχουν και οι Αγροτικός Αστέρας και Τύρναβος, που απέφυγαν τον απευθείας υποβιβασμό.
Αναλυτικά η βαθμολογία των πλέι άουτ του 2ου ομίλου
1. Ζάκυνθος 6
2. Αναγέννηση Καρδίτσας 2
3. Αιγινιακός 1
4. Πιερικός 0
5. Αγροτικός Αστέρας 0
6. Τύρναβος 0
Όσον αφορά τον 1ο όμιλοόπως ήδη αναλύσαμε από το Σάββατο (4/4), η ειδική βαθμολογία είναι η εξής:
1. Ερμιονίδα 8
2. Παναιγιάλειος 6
3. Αχαρναϊκός 4
4. Καλλιθέα 3
5. Επισκοπή 0
6. Ηρακλής Ψαχνών 0
Υπενθυμίζουμε ότι στην κατηγορία παραμένουν οι τρεις πρώτοι κάθε ομίλου, ενώ οι υπόλοιποι υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική.
* Τέλος, απευθείας αποχαιρέτησαν τη Β' Εθνική χωρίς δεύτερη ευκαιρία οι: Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικός Σερρών, Φωκικός, Άλιμος, Φωστήρας και φυσικά ο Πανηλειακός, ο οποίος είχε εγκαταλείψει εδώ και μήνες.

a-sports.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: