ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών Γρεβενών διοργανώνει Παραδοσιακό πανηγύρι στον Άγιο Αθανάσιο

Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών Γρεβενών Πικριβενίτσα.
 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι:
1. Το Σάββατο 2 Μαΐου 2015 το πρωί,  θα γίνει παραδοσιακό πανηγύρι στον Άγιο Αθανάσιο.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:


Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία. Προσφορά σούπας στους παρευρισκόμενους. Το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Συλλόγου και οι άλλες γυναίκες του χωριού θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν παραδοσιακά τραγούδια. Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με τον καθιερωμένο διαγωνισμό στο παραδοσιακό αγώνισμα του άλματος τριπλούν. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Εκκλησιαστική Επιτροπή.
 Το απόγευμα της ίδιας μέρας και ώρα 6.00μ.μ. στην πλατεία του χωριού θα γίνει αναβίωση του αποχαιρετισμού της «Πασχαλιάς» και «του διπλώματος  του χορού» από το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Συλλόγου και τις άλλες γυναίκες του χωριού.  
2. Την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή για τα θερμά λουτρά «Πόζαρ» Αριδαίας και την Έδεσσα. Η συμμετοχή για όλους  είναι 10 ευρώ. (Τα χρήματα   προκαταβάλλονται με την εγγραφή και οι κάτω των 18 ετών υποχρεωτικά πρέπει να συνοδεύονται).                                                       
Η αναχώρηση θα γίνει στις 7.30 π.μ από την πλατεία του χωριού. Δηλώσεις συμμετοχής στον πρόεδρο του Συλλόγου Νικόλαο Δεινόπαπα   (τηλ. 2462088443) μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου. (Για τη συμπλήρωση των θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά η χρονική σειρά της εγγραφής).
3. Προκειμένου να προετοιμάσουμε καλύτερα την 20η γιορτή κερασιού 2015, παρακαλούμε όλους όσους επιθυμούν να εργαστούν εθελοντικά, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον πρόεδρο του Συλλόγου Νικόλαο Δεινόπαπα   (τηλ. 2462088443) μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Γραμματέας                                  Ο Πρόεδρος
Αργύριος Γ. Καραλιόλιος                        Νικόλαος Α. Δεινόπαπας

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: