ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα «καμάκια»-βουλευτές της ΝΔ στους δρόμους του Κολωνακίου!

Η πολιτική…πολιτική, αλλά και το καμάκι…καμάκι για τους συγκεκριμένους δύο Βουλευτές! 
Η περιοχή που «απλώνουν τα δίχτυα τους» είναι φυσικά…
το Κολωνάκι!

Πού τους χάνεις, πού τους βρίσκεις, θα είναι σε νυχτερινά μαγαζιά της πλατείας Φιλικής Εταιρείας, με στόχο νεαρές κοπελίτσες που θα περάσουν «μαζί» τους το βράδυ τους!

Αγαπημένο τους μαγαζί, που όπως πληροφορούμαστε θα είναι και σήμερα εκεί, ξακουστό ιστορικό μαγαζί απέναντι από την πλατεία, το οποίο μετακόμισε εκεί πριν 3 χρόνια από τη Λουκιανού.

Ποιοι είναι; Θα σας δώσουμε μερικά στοιχεία, αλλά δε θα «τα κάψουμε τα παιδιά». Άλλωστε δεν κάνουν κάτι κακό! Απλά είναι μπερμπάντηδες!

Ο ένας εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής, ενώ πριν είχε ρόλο σε γενική γραμματεία της προηγούμενης Κυβέρνησης, από τον οποίο έπρεπε να παραιτηθεί για να έχει το δικαίωμα υποψηφιότητας στις βουλευτικές εκλογές. Ψάξτε «κάτω απ” το αυλάκι»!

Ο άλλος ανύπαντρος κι αυτός, αλλά πάντα τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας αφού έχει καιρό σχέση με ξανθιά και νέα καλλονή! Πέρασε από κορυφαίο κυβερνητικό πόστο και κατάφερε να επανεκλεγεί βουλευτής στην περιφέρειά του, παρόλο τη δυσκολία που αντιμετώπισε λόγω επιστροφής παλαιού του αντιπάλου.

Ξερόλας
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: