ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Δείτε την τρομακτική μεταμόρφωση ενός μοντέλο μετά από πλαστική στα οπίσθια!!! Σε κίνδυνο ξανά η ζωή της!!!

Δυο μήνες μετά, ο εφιάλτης δεν έχει τέλος για την Andressa Urach, η οποία μπήκε και πάλι στο νοσοκομείο, επειδή αυτή τη φορά μολύνθηκαν και τα εμφυτεύματα που είχε στα οπίσθια της!


Γι’ αυτό το λόγο, υπεβλήθη σε νέα επέμβαση, ώστε να αφαιρεθεί το υλικό από τον αριστερό της γλουτό.

Όπως θα δείτε και στις σοκαριστικές φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο του Σάο Πάολο όπου βρίσκεται η 27χρονη, όλη η αριστερή μεριά της είναι μαύρη, ενώ η ίδια δηλώνει πως:

«Υποφέρω πολύ, αλλά ο Θεός είναι μαζί μου. Είναι λάθος μου. Η ματαιοδοξία μου με έκανε να ξεπεράσω τα όρια. Δόξα Σοι ο Θεός, πλέον δεν έχω ανάγκη το σώμα μου ώστε να εργάζομαι. Πλέον δουλεύω τίμια και πλέον μπορώ να συντηρώ την οικογένεια μου. Προτιμώ να έχω πόδια και να χάσω τον μισό μου πισινό, παρά να πεθάνω».

Για να καταλάβετε πάντως το μέγεθος του προβλήματος, αρκεί να σας πούμε ότι η 27χρονη είχε βάλει 200 φορές περισσότερη ποσότητα υδρογέλης από το κανονικό, παράλληλα με το υλικό Pmma στο αριστερό της πόδι το οποίο θεωρείται ύποπτο για μολύνσεις. Οι ίδιες ουσίες σε συνδυασμό, υπήρχαν και στα οπίσθια της, με αποτέλεσμα να μολυνθούν κι αυτά.




ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: