ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

«Μπάσταρδα των Ποντίων» η απάντηση των φιλάθλων της Φενέρμπαχτσε για την δολοφονική επίθεση! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Αλυτρωτικά ζητήματα ξεσήκωσε η δολοφονική επίθεση του Σαββάτου στην Τουρκία με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε να εξαπολύουν ...
υβριστικά συνθήματα κατά των οπαδών της Τραμπζονσπορ αποκαλώντας τους εμμέσως πλην σαφώς... ελληνόσπορους!

Στα άκρα φαίνεται, ότι οδηγούνται οι, ήδη, τεταμένες σχέσεις των οπαδών της Φενέρμπαχτσε με αυτους της Τραμπζονσπόρ, μετά τη δολοφονική επίθεση των τελευταίων στην αποστολή της ομάδας της Κωνσταντινούπολης. Όπως είχατε ενημερωθεί απ'τον σκύλο, το Σάββατο το πούλμαν της Φενέρ, προερχόμενο απ'τον αγώνα κόντρα στη Ρίζεσπορ στη Ριζούντα, δέχτηκε πυρά έξω απ'το αεροδρόμιο της Τραπεζούντας . Ο μόνος που τραυματίστηκε ήταν ο οδηγός του πούλμαν, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ευτυχώς διέφυγε τον κίνδυνο.
Μετά το περιστατικό οι οπαδοί της Φενέρ υποδέχτηκαν την ομάδα τους στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινουπολης τα ξημερώματα της Κυριακής. Ξέρετε πώς έβριζαν οι της Φενέρ τους οπαδούς της Τραμπζονσπόρ; «Δεν μπορούν να μας φοβίζουν τα μπάσταρδα των ΠΟΝΤΙΩΝ», φώναζαν μεταξύ πολλών συνθημάτων.

Με απλά λόγια οι Τούρκοι οπαδοί της Φενέρ χαρακτήρισαν τους αντιπάλους τους... ελληνόσπορους. Βλέπετε, ακόμα και μετά την συνθήκη της Λωζάνης και την ανταλλαγή πληθυσμών το 1922, στον ιστορικό Πόντο, παραμένουν μουσουλμανικοί πληθυσμοί,οι οποίοι είναι ελληνόφωνοι. Οπότε οι κάτοικοι εκείνης της περιοχής δέχονται πολλές φορές ρατσισμό απ'τους υπόλοιπους Τούρκους υπηκόους.



Στα Social Media πάντως τα σχόλια είναι ανάμεικτα. Μερικοί υποστηρίζουν, ότι η δολοφονική επίθεση ήταν προβοκάτσια για να φέρουν στα άκρα τις σχέσεις των δύο οπαδικών πλευρών. Μέχρι και αλυτρωτικά ζητήματα ξεσηκώνονται. «Η Τραπεζούντα είναι αδύνατο σημείο και τα κάνουν επίτηδες για να χωρίσουν την Τουρκία στα δύο», ανέφεραν αρκετά μηνύματα. Σε άλλα σχόλια, κάποιοι υβρίζουν λέγοντας, ότι «οι Πόντιοι σας γ@μ@@νε», ενώ άλλοι κάνουν ιστορικές αναφορές. «Οκ στην Τραπεζούντα υπήρχαν Πόντιοι, στην Κωνσταντινούπολη τί υπήρχαν δηλαδή; Ασιάτες;», έλεγε ένα από αυτά που ξετρύπωσε ο σκύλος.


Τέλος να σημειωθεί, ότι στη γείτονα χώρα, η Πολιτεία, σε συζητήσεις που είχε με την τούρκικη λίγκα, πήρε την απόφαση για τη διακοπή του πρωταθλήματος για μία αγωνιστική, ενώ οι αρχές κάνουν έρευνες για την ανεύρεση των δραστών της δολοφονικής επίθεσης στην αποστολή της Φενέρ.


 http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/282127/mpastarda-ton-pontion

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: